Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Чујете своје име у сну? Ово вам поручује подсвест

Да ли сте некад чули своје име у сну?

1706021236_shutterstock_1886880001-3-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Већина људи сања док спава, па чак и ако се не дешава редовно или га се не сећају, то не значи да снова нема. Они су проучавани из научне и духовне перспективе да би разумели шта заиста значе. Ако сте се питали шта значи када чујете своје име у сну, постоји одговор. 

Шта значи када чујете своје име у сну?

Ентони Робак, власник блога Дреамфулл Сwеетт проучавао је сан и снове, написао је у чланку о томе зашто људи чују своја имена у сновима, поручују са сајта Цатине ро. Према његовим речима, чути своје име у сну може бити повезано са бригама које имате. Такође тврди да име у сну може бити повезано и са одлуком коју морате да донесете. Понекад чути своје име има везе са оним што мислите о себи.

На пример, можете чути своје име ако покушавате да унесете измене да бисте задовољили другу особу. Међутим, може да буде и обрнуто. Робак такође наводи да се „ваше име може појавити у сну као облик охрабрења или сагласности из вашег ума да морате остати верни својим вредностима у животу.

Такође подржава идеју да чути своје име у сну може да буде порука вољене особе која је преминула, али се мора узети у обзир и контекст у којем се то име изговара. Ако се дозива име, онда се каже да ваша подсвест вероватно покушава да вас натера да нешто разумете.

Симболика може бити да стварни глас који зовете је уствари ваше име, ако га препознате, може вам помоћи да одредите право значење сна.

Шта је хипнагогија и шта се дешава током ње

Повремено можете чути своје име пре него што заспите, и тада почињете да сањате. Ово је вероватно због хипнагогије, прелазног стања свести између будности и сна.

Снови могу да утичу на квалитет спавања. Веома је важно да имате здраве навике како бисте избегли кошмаре.

Квалитет сна је веома важан за правилно функционисање тела. Ако се не одморите и не наспавате довољно, све активности током наредног дана могу да трпе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas