Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕТЊИ ТРЕНД

СМЕХОТРЕСНО: Знате ли шта је БРОКИНИ? Нови тренд за МУШКАРЦЕ који има ДВЕ СВРХЕ

Пријатељи из Торонта осмислили су купаће костиме за мушкарце: Брокиније!

1599138218_Depositphotos_84711430_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Чад Саско и Тејлор Филд смислили су мушку верзију бикинија и започели посао. Брокиније су купцима понудили путем интернета, а за купце из Канаде и САД-а цена износи 45 долара.

"На вечерима носили бисмо луде купаће костиме. Кад смо видели рвачки трико, помислили смо да бисмо могли да искористимо као купаћи костим, али како се кроз њега све видело, одлучили смо да контактрамо добављаче и направимо један који би се могао користити за пливање", испричали су творци овог новог модног тренда за мушкарце.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Беерс, бабес, анд #Брокинис

Објава коју дели Брокинис (@брокинис) дана

Иако је све почело из шале, ова два пријатеља планирају озбиљан посао.

Прочитајте још: Била је полиглота и говорила 16 РАЗЛИЧИТИХ СТРАНИХ ЈЕЗИКА, а ово су њени САВЕТИ за брзо учење и савладавање (ФОТО)

"Почећемо да контактирамо радње. Радимо на промотивним фотографијама и видео-клиповима, затим ћемо почети са рекламом", каже овај бизнис пар.

Филозофија која стоји иза брокинија је врло једноставна: Не треба себе схватати преозбиљно.

Прочитајте још: ВРЕЛО! ГОРЕ ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ: WАП изазов направио ПОМЕТЊУ, ево о чему је реч (ВИДЕО)

Прочитајте још: Ових 10 ПРАВИЛА БОНТОНА свако треба да зна

"Хтели смо купаћи костим који је забаван и служи за зезање на плажи или на фестивалима. Ово лето можда није идеално за промоцију због короне, али брокини би могао бити добар начин да задржите људе два метра удаљене од себе", закључио је.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas