Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СПЕЦИЈАЛНА ДОСТАВА ЗА БОЖИЋ: Када је отворила кутију, ова бака није могла да поверује шта се у њој налази (ВИДЕО)

Најлепше изненађење!

1672478511_Nenaslovljeni-dizajn--11-.jpg
Пхото: Схуттерстоцк/ Инстагам принтсцреен гооднеwс_мовемент
Oglas

Један син решио је да обрадује своју мајку за Божић, која очито не живи близу њега и његове породице.
На снимку, који је побрао све симпатије на Интернету, види се како човек доноси огромну кутију испред врата нечије куће. Након што припреми изненађење, он позвони и хитрим корацима удаљи се са лица места.

Након пар тренутака, врата отвара бака а када угледа кутију на први мах је изненађена, још када она почиње да се помера, женин израз лица говори све!

Прочитајте још: Зашто стављамо звезду на врх јелке? Традиција која сеже у далеку прошлост

Прочитајте још: ОВА ЈЕЛА ДОНОСЕ ОБИЉЕ У НОВОГОДИШЊОЈ НОЋИ: Храна за коју се верује да доноси здравље, богатство и срећу у години која долази!

Из кутије излази девојчица, која је очигледно њена унука, а по реакцији може се наслутити да се нису дуго виделе, 
па њиховом одушевљену нема краја. Видео у коме се бака и унука срдачно грле, оставио је топао утисак на многе који су испод објаве написали:

- Како је отац брзо побегао, јако симпатично!
- Савршена објава за нову годину...
- Напред тата, трчи трчи!
- Какво дивно изненађење, ништа друго није битно, само су били неки од одушевљених коментара.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas