Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта начин на који једемо говори о нама? Мали детаљи могу да открију много о нашој личности

Окупљање за трпезом су моменти дана у којима сви уживају

1678723704_shutterstock_1530739247.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ако мало анализирате чланове своје породице, видећете да свако од њих једе на потпуно другачији начин. Неки од чланова породице једу брзо, док други једу полако. Неки пут залогај хвата сву храну са тањира у исто време, док неки не дозвољавају да се једна храна помеша са другом.

Различите навике у исхрани заиста могу говорити много о нашој личности. Читаве студије су чак посвец́ене овој теми, а ево шта наука има да каже о начину на који једемо.

Једете споро

Ако сте особа која једе споро, ви сте тип особе којој је заиста потребно време да ужива у храни и не жури да заврши. Волите да искористите сваки тренутак у животу. На послу, не журите да урадите нешто. Верујете да је спорији, али добро урађен посао увек бољи него посао који се на брзину заврши. У односима, ви увек живите у садашњем тренутку. Ваш привидни недостатак унутрашњег часовника може ићи на живце другим људима.

Брзо једете

Мултитаскинг је ваше средње име. Постоје могуц́ности да ставите потребе других испред ваших, а онда проналазите време за себе. Често не поједете цео оброк, јер сте стално у журби. Ваш мозак је често десет корака испред вашег тренутног положаја. Међутим, журец́и кроз ствари као што је јело, подразумева се да не посвећујете довољно времена себи. Потрудите се да створите довољно простора у свом животу за сопствене потребе. Покушајте да не журите кроз добра времена - само успорите и уживајте.

Организатор

Знате оне људе који желе да све на тањиру остане у одговарајуц́им областима, без икаквог ризика од унакрсне контаминације? Они су вероватно уредни и добро организовани у стварном животу, са тенденцијом да буду мало флексибилнији. На послу, ваше организационе способности вам могу помоћи да пратите задатаке лако, док код куц́е, можете се борити са потребом да увек будети ви одговорни за прање судова или чишц́ење. Учење да будете флексибилни само ц́е употпунити ваш вец́ завидан уредан начин живота.

Авантуриста

Ако сте авантуриста, ви сте тип особе која увек жели да проба нову и егзотичну врсту хране. Никада нец́е бити оптужени да сте досадни, волите да ризикујете, а врло често вам се ризиковање исплати у животу. На послу, ви се не плашите да предложите храбру нову идеју. Људи се диве вашој храбрости и траже да будете отворенији са њима. Будите опрезни да не вршите притисак на друге да буду авантуристи, нису сви рођени да буду истраживачи.

Избирљиви

Ово је особа која воли да буде у својој зони удобности и зна тачно шта се дешава. Ви сте радознали, не бојите се да постављате питања и волите да учите нове ствари.

Изолациониста

То је особа која једе на овај начин: заврши једну врсту хране пре преласка на следец́у. Ви сте опрезни и веома директни. Од суштинског значаја је да схватите да други не виде увек ствари на исти начин као и ви.

Миксер

Ако сте миксер, ви сте тип особе која заједно меша сву вашу храну и која једе мало од свега у сваком залогају. Ви сте јака особа. На послу, ваши шефови воле што сте увек спремни да преузмете толико одговорности. Настројени сте пријатељски и имате здраве односе, где се не бојите да посветите време свим важним људима у свом животу.

Једете гласно

Ви сте тип особе која воли да посрче супу и жвац́е храну гласно и поносно. Имате безбрижан дух и не бринете претерано о томе шта други људи мисле о вама. Ви марширате у ритму сопственог бубња, што је квалитет коме се многи људи диве. Ви се не бојите да покажете свету ко сте и не плашите се да људи знају тачно шта желите. Непостиђен дух показује да вас није брига шта други мисле о вама и да сте задовољни представљајуц́и себе баш какви сте.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas