Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта сте прво угледали на фотографији? Оптичка илузија која открива вашу најшармантнију особину (ФОТО)

Особина коју људи највише воле код вас

1684586060_osobina-test-licnosti.jpg
Фото: ПРИНТСЦРЕЕН/ОЛЕГ СХУПЛYАК/ИНДИАТИМЕС
Oglas

Лако нам је да критикујемо себе, а доста изазовно да издвојимо своје добре и племените особине због којих људи воле да су у нашем друштву. Како бисмо вам олакшали промишљање о својим добрим странама представљамо једну забавну оптичку илузију уметника Олега Шупљака која открива шта људи сматрају најшармантнијим код вас на основу онога што прво видите.

Фото: ПРИНТСЦРЕЕН/ОЛЕГ СХУПЛYАК/ИНДИАТИМЕС

Ево шта различите ствари које примећујете значе у овој оптичкој илузији.

Лице старог човека:

Ако је ово оно што сте прво приметили, онда је ваша најшармантнија особина увид који доносите. Пажљиви сте и људи око вас изузетно занима ваше мишљење о многим стварима. Брзо размишљате и лако и тачно повезујете најразличитије информације склапајући мозаик реалности. Добро и прецизно процењујете људе и ситуације.

Жена са сломљеним сунцобраном:

Ако сте ово прво видели, онда је ваша најшармантнија особина ваш смисао за хумор. Имате моћ да осветлите собу чак иу најмрачнијим сатима и то је оно што људи воле код вас.

Жена у позадини са сунцобраном кој ради:

Ако сте ово први видели, онда је ваша најшармантнија особина ваш позитиван став. Чак и када су ствари суморне и људи се не осећају баш сјајно, ваша мотивација и оптимизам чине ствари бољим за све.

Цвеће:

Ако сте ово први видели, онда је ваша најшармантнија особина ваша осетљивост. Увек сте осетљиви на ситуације и људе и то је оно што вас чини тако допадљивим. Повезујете се са људима на дубљем нивоу. Саосећајни сте и не осуђујете – људима је увек пријатно у вашем друштву.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas