· · Коментари: 0

Шта значи ако САЊАТЕ РИБУ? Ако покушавате да затрдуните, то вам је ЈАСНА ПОРУКА

Сви сањамо, а слике у нашим сновима могу бити интригантне, узнемирујуће и симболичне. Тумачење снова се практиковало кроз историју , све до старих Вавилонаца и Египћана. Неки симболи који се појављују у сновима, попут торнада, алигатора или змија, имају заједничка значења, заснована на заједничким асоцијацијама на те животиње/догађаје/итд

1651949938_fish-g1327e005b_1280.jpg
Фото: Пиксабеј

Када сањамо о риби, она може представљати безброј ствари које алудирају на стварање, трудноћу и духовно испуњење. Најбољи начин да разумете како ваши снови утичу на вас је да водите дневник снова. Запишите све чега се сећате о сваком сну, размислите о потенцијалном значењу, а затим видите да ли се то значење одражава у вашем животу.

Шта значи ако сањам рибу?

Постоји неколико потенцијалних значења снова о риби, укључујући примање моћи, просперитет, лични раст и плодност. На пример, неко ће сањати о риби када је усред почетка великог пројекта, што би могло да значи „плодност“ у смислу да ствара нешто велико. Али снови о риби такође могу бити буквално о трудноћи - посебно ако покушавате да затрудните. Размотрите своју личну причу и ситуацију када покушавате да разумете шта ваша подсвест говори кроз ваше снове.

Прочитајте још: ДА ВАМ СЕ УПЛЕТЕ ЈЕЗИК! Да ли знате ПРАВО ИМЕ Пабла Пикаса? Има чак 20 речи

Шта значи ако сањам рибу док сам трудна или покушавам да затрудним?

Сањати рибу је диван знак. Рибе су симбол трудноће због огромне количине јаја која рибе производе. Рибе увек рађају потомство у великим размерама, па није ни чудо зашто људи рибу виде као симбол трудноће - плус, фетус у суштини "плива" у вашој утроби, као риба! Било да снове о риби видите као симбол буквалне трудноће или као симбол креативног пројекта, ови снови су знак да ћете бити задовољни исходом.

Шта значи ако сањам рибу која скаче из воде?

У сновима вода обично симболизује живот јер је витална сила потребна свим живим бићима. Кад год у сновима видимо да се у води дешавају непредвиђени догађаји, то обично значи да се у нашим животима дешавају неочекивани догађаји. 

Фото: Пиксабеј

Сан о риби која скаче из воде комбинација је воде, рибе и узбуђења, што вероватно значи да нешто неочекивано долази у наше животе - можда чак и нешто што ће променити живот и променити наше животе на боље. Имајте на уму да овај сан нема негативну вибрацију — риба која скаче из воде обично се односи на нешто срећно и пријатно, али неочекивано.

Шта значи ако сањам рибу у акваријуму?

Акваријум спутава, па овакав сан може значити да се осећате као да постоји нешто или неко у вашем животу што вас спутава. Важно је да сагледате људе са којима проводите време. Постоји ли неко ко можда нема најбоље намере у срцу? 

Алтернативно, овај сан може значити да имате проблема са радом на својим креативним циљевима - осећате се као да сте у сталној супротности са оним што желите да донесете за живот. Да би се ситуација разјаснила, потребно је време и енергија. Пажљиво планирајте своје циљеве пре него што предузмете било какве веће кораке.

Шта значи ако сањам рибу у прљавој или чистој води?

Ако сањате рибу у чистој води, то би могло значити да ће вам јасноћа доћи у живот. Алтернативно, то може значити да истражујете своје могућности и прикупљате информације како бисте извршили процену у наредним недељама. 

Прочитајте још: Зашто НИКАДА не би требало да спавате током полетања и слетања авиона?

Рибе се понекад тумаче као духовне животиње, па овај сан може бити и порука да верујете својој интуицији. Насупрот томе, ако сањате да риба плива у прљавој води, то може значити да је ваша интуиција зачепљена и да се осећате „блокирано“. Можда потискујете емоције или спречавате себе да јасно разумете ствари.

Шта значи ако сањам рибу која је угинула?

Једноставно речено: потребан вам је нови поглед на живот. Нажалост, осећате се као да не можете да остварите своје наде и циљеве. Овај сан је као да вам ваша подсвест говори да вам је потребан полетни разговор. Можда се држите прошлости и морате бити више у садашњости? Време је да се позабавимо проблемима. Што мање тежине имате на раменима, боље ћете се осећати.

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.