Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта значи када вам се у сну појави БИВШИ партенр? Не мора нужно да значи да још увек гајите осећања према тој особи

Погледајте шта све овај сан може да значи

1695564498_Foto-Shutterstock-snovi.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Када изненада сањате бившег партнера то може да буде из више разлога. Углавном се многи запитају - да ли и даље негујем одређена осећања према тој особи? Ако сањате бившег партнера, то не мора нужно да значи да сте и даље заљубљени или да вам недостаје стара веза, већ је могуће из следећих разлога:

1. Недовршени посао

Ваши снови о вашем бившем могу указивати на то да имате нерешене сукобе са прошлом везом. Можда нисте успели да изразите своја осећања или да решите проблеме у вашој вези, а ваша подсвест покушава да вам пружи прилику да се носите са овим проблемима.

2. Подсвесна интроспекција

Ваши снови о бившим партнерима могу бити начин ваше подсвести да анализира ваше сопствене квалитете и понашање. На пример, ако је ваш бивши партнер био себичан или окрутан, ваш сан о њему може указивати на то да и ви размишљате да ли треба сами да се решите ових негативних особина и о томе да морате да радите на себи.

3. Процес "лечења"

Сећања на прошле везе постају део вашег процеса "лечења". Снови о вашем бившем могу вам помоћи да схватите да сте превазишли бол и раскид и да сте сада у могућности да објективније видите своје прошле везе.

4. Учење на примеру

Такви снови могу бити начин на који ваша подсвест учи из прошлих грешака и стиче искуство. Можете видети каква су понашања и динамика односа довели до раскида и искористити та искуства да бисте створили здравије, срећније односе у будућности.

5. Затварање прошлости

Позитивни снови о вашем бившем указују на то да сте ослободили негативне емоције које су вас везивале за вашу прошлу везу. Када се осећате захвални и за лекције које сте научили из ове везе, то је знак да сте спремни да кренете даље и да сте отворени за нове прилике у животу.

6. Само незгода

На крају, вреди запамтити да су снови насумични и не носе увек дубоко значење. Понекад одражавају насумичне фрагменте нашег сећања или утиске дана. Стога, ако сањате о свом бившем партнеру, не морате увек да тражите дубоко значење у томе, већ га једноставно прихватите као један од насумичних елемената вашег сна.

На крају крајева, извори снова могу бити различити за сваку особу. Запамтите да је важно да пажљиво слушате своје снове и да им се обраћате са разумевањем, али сваки сан не захтева увек дубинску анализу.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas