· · Коментари: 0

ТАКО ТИ ЈЕ МАЛА МОЈА КАД ЉУБИ...: Девојка из Белгије показала КАКО ИЗГЛЕДА ДЕЈТ СА БОСАНЦЕМ, и сви се ваљају од смеха (ВИДЕО)

Инфлуенсерка Шејла пореклом је из Босне и Херцеговине, али већ годинама живи у Белгији, но свакако је и те како добро проникла у менталитет својих сународника

1680079790_naslovna-devojka-tiktok.png
Пхото: ТикТок принтсцреен/ сејлатхеyуго

Њени снимци, на којима на духовит и комичан начин приказује препознатљиве ставове и понашање Балканаца су веома популарни, а недавно је један њен скеч постао виралан - прегледан је готово 800 хиљада пута!

Она у споменутом снимку објашњава како заправо изгледа љубавни састанак са мушкарцем из БиХ, притом их имитирајући. Шејла њихово понашање током дејта своди на поздрављање са познаницима, пушење, "бахато" седење и на крају опет - јављање комшијама, пријатељима и свима осталим које су видели бар једном у животу...
Снимак је добио и свој наставак, где се ова инфлуенсерка осврће и на чињеницу да младићи најчешће ваде све из џепова на сто у кафићу, цупкају ногом и зверају около, чешкају се по лицу и бради, те причају о томе како су могли да постану следећи Меси, али их је у томе спречила повреда.

@сејлатхеyуго Сwеатер фром @блкнбранд усе цоде сејла15 фор дисцоунт 🫶🏼 #балкан #балкантикток #босанка ♬ оригинал соунд - 🎶 Музику Појачај 🎶

Судећи по коментарима, Шејла је убола у мету и заиста веродостојно представила понашање Босанаца, али и осталих Балканаца, на састанцима.

@сејлатхеyуго Парт 2 хехе #балкан #балкантикток #балканмен ♬ оригинал соунд - 🎶 Музику Појачај 🎶

 

"Смета ми, али морам да признам да је истина", "Хахахаха, скроз реално", "Ово је заправо приказ свих момака из бивше Југославије", "Ово важи за све Балканце", "Сваки човек са Балкана ће се у овом пронаћи", "Заборавила си да додаш и да се наљуте када се понудиш да поделите рачун", "Балканцима је ово у крви", само су неки од коментара.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.