· · Коментари: 0
ПСИХОЛОГИЈА

ТЕСТ ЛИЧНОСТИ: Начин на који држите ПЕСНИЦУ открива много о вама

Начин на који држите шаку открива вашу спољашњу, унутрашњу и љубавну личност.

1630416689_fist-424500_1920.jpg
ФОТО: Пиксабеј

Научити да процењујете сопствене покрете и манире помоћи ће вам да стекнете дубље разумевање себе. Говор тела је одличан показатељ личности. Зато почните да обраћате пажњу!

На пример, да ли сте знали да само гледање у начин на који стежете руку у шаку може открити много о вашој унутрашњој и спољној личности?

Прочитајте још: Домали прст открива каква сте личност: Упорна, себична или разумна?

Палац иде на горе

Спољашња личност:

Осетљива, снажна машта, велика интуиција, воли да помаже људима, несигурна, саосећајна. Весела, не замара се ситницама, помало нестрпљива, енергична. Радознала, авантуристички дух, смешна, аутоиронична.

Унутрашња личност:

Жеља да будете заштићени и третирани искрено, волите осећај да сте препознати и прихваћени.
Ужива у једноставном животу. Има одличне интуитивне вештине.

Љубавна личност:

Нисте добри у изражавању, ако ваш партнер осећа да је ваша љубав 30%, у ствари, то је 50% или више од тога. Нећете бити искрени, потискујете емоције. Умете и да се наљитите, али своју нарав потискујете зарад вољене особе. Третирате парнера лепо и не знате за себичлук.

Палац преклапа целом дужином песницу

Спољашња личност:

Пун талента, креативан, отвореног ума и дружељубив.

Великодушан, интелигентан, самоуверен са јаким самопоштовањем, трагач за моћи. Вредан радник, идеалиста, флексибилан и опрезан.

Унутрашња личност:

Има крхко срце, рањиво са пуно очекивања.

Љубавна личност:

Превише размишљате и рационализујете, често сте заробљени у депресивним успоменама, тешко их пуштате. Увек оклевате, жељни сте да вас неко прати, али то себи не дозвољавате. Зато што јако волите свог партнера и не желите да вас замрзи или да му досадите, правите се да вам је свеједно. 

Палац држите стиснут у песници

Спољашња личност:

Снажна креативност, духовита, окретна, добра у комуникацији, емотивна, брзо реагује. Практична, има осећај за лепоту и уметност, промишљена, забринута, осетљва. Паметна, интуитивна, заговара хармонију.

Унутрашња личност:

Већину времена само бирате да ћутите, али то је ваша благост, радије бисте се жртвовали, него да допустите да неко буде повређен. Није вас тешко разумети, све што желите је мало флексибилности и маште.

Љубавна личност:

Стварно вам се не свиђају гужве и ужурбаност, пријатно окружење је добро место за вас, то важи и за ваш однос. Ваша највећа слабост је што имате меко срце. Чак и када сте претрпели велику повреду или шок, ако се та особа искрено извини, не можете себи помоћи него изабрати да заборавите.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.