Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Тест менталне зрелости: Да ли прво видите ВУКА ИЛИ ЈАГЊЕ?

Једна ствар коју смо сви открили током година је да иако се наша тела непрестано развијају, наши умови не држе увек корак.

1700910326_Untitled.jpg
Фото: Принтсцреен/Намастест.нет
Oglas

Наш ум треба да буде стимулисан све време да би еволуирао. Овај тест личностиможе одговорити на питање колико је зрео или стар ваш ум. Наша ментална зрелост има много везе са искуствима која смо акумулирали, а можда се и не осећате тако зрело, јер нисте били стављени у толико изазовних ситуација. У тесту који вам данас доносимо, помоћи ћемо вам да схватите своје ментално доба, било да је то повезано са вашим искуствима или не. Погледајте слику и у наставку текста прочитајте објашњења.

Ако сте видели вука

Ово значи да је ваше ментално доба око 50 година. Без обзира на старост вашег тела, ово је добар знак, јер показује да сте особа која је до сада успела да стекне много искуства. Ова зрелост није увек долазила кроз мирна искуства и можда вам је срце неколико пута у том процесу било сломљено, али сте увек знали како да се суочите са проблемима на најбољи могући начин, користећи их за сопствени раст.
Ово ментално доба, не само да значи да сте „саветник“ своје групе пријатеља, увек цењени по својим речима, то значи и да много уживате у њиховом друштву и да се не упуштате у површне везе.

Ако сте видели јагње

Ваше ментално доба је у вашим 18-им годинама, без обзира на ваше стварне године. Ови подаци су одраз начина на који се свакодневно понашате и важан наговештај вештина које треба да развијете. 18-годишњаци често не маре ни за кога осим за себе. Мисле да им свет нешто дугује и да су слободни да раде шта хоће, кривећи друге за своје грешке. 
Овај резултат указује на то да ћете можда морати боље да развијете своју „одраслу“ страну, преузмете контролу над својим животом, борите се за своје циљеве и научите како да цените људе. Ово је од суштинског значаја за ваш успех и просперитет у свим областима вашег личног путовања.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas