Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШКОЛА

Ученицу (8) ИЗБАЦИЛИ из школе због једне НЕСПРЕТНЕ изјаве: Директор утврдио да је реч о – сексуалном неморалу!? (ВИДЕО)

Девојчица од тада не престаје да плаче, а чак је питала маму да ли је Бог још увек воли. Школа, с друге стране, одбија да коментарише случај.

1612291746_pjimage.jpg
Фото: Принтскрин / Yоу Тубе / 9НЕWС
Oglas

Осмогодишња девојчица избачена је из школе након што је једној школској другарици признала – да се заљубила у њу. Локални медији извештавају да је Клои Шелтон похађала хришћанску школу Рејоице у Оклахоми до тренутка у ком се догодио овај "неопростиви инцидент".

Мајка ученице, Делани Шелтон, испричала је како је заменица директора школе позвала њену ћерку у своју канцеларију и почела да јој испира мозак учењима из Библије. Наводно је девојчици речено како "Библија каже да се можеш удати само за мушкарца и с њиме имати децу".

Прочитајте још: Наставница се пожалила: "Ове године сам добила само шест поклона од ђака!" Ево коментара КОЛЕГА

Осмогодишњакиња је на то одговориила како сматра да би било "океј и да се девојке свиђају девојкама", али то признање је "шокирало" и "запрепастило" заменицу директора. Када је њена мама назвала школу, заменица директора питала ју је да ли мисли да је у реду да њена ћерка осећа истосполну привлачност, на шта је ова рекла да у томе не види "никакав проблем".

Девојчици су само рекли да се више не враћа

- Избацили су моју ћерку из једине школе коју је икад познавала, одвојили су је од њених учитеља и пријатеља које је упознала у протекле четири године због нечега што она вероватно и не зна или не разуме у потпуности - изјавила је огорчена мајка.

Клои је тога дана одведена кући, а директори су јој рекли да се не враћа. Да ствар буде гора, након тог "инцидента" школа је избацила и Клоиног петогодишњег брата. Наводно су мајци објаснили да се њихова уверења не поклапају са уверењима породице Шелтон и да је то разлог избацивања.

Прочитајте још: БРОЈ ПИСАМА која добија краљица Елизабета је невероватан: А један срећник добио је и одговор

- Била сам тако заслепљена. Била сам бесна, повређена, издана, тужна… Толико различитих осећаја. Једноставно нисам могла да верујем. Замолила сам директора да одржи састанак на ком би се о томе расправило, а он је одбио рекавши како "више не треба разговарати ни о чему", присетила се Делание.

Правилник осуђује "сексуални неморал"

Малена Клои од тада не престаје да плаче и чак је питала маму да ли је Бог још увек воли. Школа, са друге стране, одбија да коментарише ситуацију са избацивањем Клои и њеног брата.

Школски приручник каже...
Ова одлука о избацивању двоје ученика из школе за њих је потпуно коректна јер школски приручник осуђује "било који облик сексуалног неморала", што укључује и откривање себе као "хомосексуалца" или "бисексуалца".

- Због приватности и других фактора, политика школе јесте да се суздржава од јавних коментара у вези са било којим учеником или његовом породицом - тек је кратко изјавио надзорник Џоел Пепин након што је случај доспео у све медије.

Прочитајте још: У јануару НОА победио Николу, а ево која су најпопуларнија женска ИМЕНА за бебе!

Забрањене су везе било које врсте, хомосексуалне или слободне, а забрањено је и јавно исказивање љубави. Откако су вести о Клоином протеривању из школе обишле Америку, девојчица је добила подршку људи из целе земље.

- Она се сада осећа толико вољено и прихваћено захваљујући толиком броју невероватних људи који су нам се обратили и узбуђена је због новога почетка у новој школи - открила је касније њена мајка Делани.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas