Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Узнемирујућа истина: Погледајте како силикони изгледају после 35 година (ВИДЕО)

Докторка пластичне хирургије показала изглед силикона после 3 деценије

1656919340_beautiful-women-1806280_960_720.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Докторка пластичне хирургије Никол Кастељезе поделила је на свом ТикТок-у снимак силикона у грудима после одређеног временског периода. Она је указала на ситуације које уопште нису пријатне, а до којих може врло лако да дође. 

Она деценијама ради у индустрији пластичне хирургије. Докторка је била непријатно изненађена оним што је имала да види. Наиме, након вађења силикона из груди жене која их има од 1985. године, они су пукли и процурели. 

Прочитајте још: Три здраве навике које можете да уврстите у ЈУТАРЊЕ РУТИНЕ

Оставши шокирана стањем импланата који су калцифицирали унутар пацијенткиње након пуцања, докторка Кастељезе је на ТикТок-у да поделила своје откриће.

Они су постали тврди и цурели су са свих страна. Она је окретала силиконе како би се они видели из свих углова, а овај призор ће вас натерати да два пута размислите пре него што се одлучите на овакав корак. Таква маса уопште не личи на ону прозирну и глатку масу коју имамо прилике да видимо у ординацији када је доктори показују.

 

@wитхдрницоле Патиент wитх 35+ yеар олд имплантс. Тхе цапсуле хад харденед анд цалцифиед. А пластиц сургеон ин тхе 90с рецоммендед схе кееп тхем. #имплантруптуре #цапсуларцонтрацтуре #еxплантсургерy #цапсулецтомиатоталенблоqуе #бреастимплантиллесс #бреастимплантс ♬ Ох Но - Креепа

Ови имланти су стари 35 година, а 65-огодишња пацијенткиња их је задржала на предлог другог стручњака. Докторка је нагласила да она није имала адекватну медицинску негу. 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas