· · Komentari: 0

Uznemirujuća istina: Pogledajte kako silikoni izgledaju posle 35 godina (VIDEO)

Doktorka plastične hirurgije pokazala izgled silikona posle 3 decenije

1656919340_beautiful-women-1806280_960_720.jpg
Foto: Pixabay

Doktorka plastične hirurgije Nikol Kasteljeze podelila je na svom TikTok-u snimak silikona u grudima posle određenog vremenskog perioda. Ona je ukazala na situacije koje uopšte nisu prijatne, a do kojih može vrlo lako da dođe. 

Ona decenijama radi u industriji plastične hirurgije. Doktorka je bila neprijatno iznenađena onim što je imala da vidi. Naime, nakon vađenja silikona iz grudi žene koja ih ima od 1985. godine, oni su pukli i procureli. 

Pročitajte još: Tri zdrave navike koje možete da uvrstite u JUTARNJE RUTINE

Ostavši šokirana stanjem implanata koji su kalcificirali unutar pacijentkinje nakon pucanja, doktorka Kasteljeze je na TikTok-u da podelila svoje otkriće.

Oni su postali tvrdi i cureli su sa svih strana. Ona je okretala silikone kako bi se oni videli iz svih uglova, a ovaj prizor će vas naterati da dva puta razmislite pre nego što se odlučite na ovakav korak. Takva masa uopšte ne liči na onu prozirnu i glatku masu koju imamo prilike da vidimo u ordinaciji kada je doktori pokazuju.

 

@withdrnicole Patient with 35+ year old implants. The capsule had hardened and calcified. A plastic surgeon in the 90s recommended she keep them. #implantrupture #capsularcontracture #explantsurgery #capsulectomiatotalenbloque #breastimplantilless #breastimplants ♬ Oh No - Kreepa

Ovi imlanti su stari 35 godina, a 65-ogodišnja pacijentkinja ih je zadržala na predlog drugog stručnjaka. Doktorka je naglasila da ona nije imala adekvatnu medicinsku negu. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.