Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЗАШТО ЈЕ КЕВИН ОСТАО САМ У КУЋИ? Један детаљ из култног филма је многима промакао

Погледајте како ј еуопште дошло до тога да Кевин остане сам у кући током празника

1702808114_Foto-Profimedia-Sam-u-kuci.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Многи су тек ове године схватили зашто је Кевин пропустио породични божићни излет у Париз. За оне (ретке) који нису упућени, култни први филм прати Кевина, који је случајно остао сам код куће и био је присиљен да брани свој дом од провалника Марва и Харија.

Иако је то само филм, људи су се годинама питали како су Кевинови родитељи уопште могли да забораве свог малог сина. Једини одговор је био зато што је Кевин био неваљао ноћ пре њиховог лета у Француску па је за казну морао да спава сам у поткровљу.

Зар не би имали карту вишка?

Затим је усред ноћи због велике олује нестало струје у дому Мекалистерових, што је ресетовало све њихове аларме. Када су им ујутро стигли таксији, породица је каснила и у журби узела пртљаг, карте и пасоше, а Кевинова мама Кетрин замолила је своју нећаку Хедер да преброји сву децу.

Њихов мали кошија Мич Марфи, дечак Кевинових година, тада долази да разговара са децом пре него што крену на одмор. Видевши му само предњи део главе, Хедер га грешком броји уместо Кевина. Породица затим жури на аеродром и одлази у Париз.

Али чекајте... Зар не би Мекалистерови имали авионску карту вишка кад су се пријавили на аеродрому? Није ли то требало да им да до знања да Кевин недостаје? Заиста има пуно питања, а мало одговора. Овде долазимо до тренутка који многи обожаваоци филма Сам у кући никад нису приметили.

Један детаљ објашњава све

Видите, ноћ пре лета Кевин је упао у невољу јер се потукао с братом Базом, који је појео његову пицу са сиром. Свађа је кулминирала проливањем литра млека по столу, натопивши кутије за пицу, породицу и, што је најважније, авионске карте.

Након што Кевинов тата Питер зграби неколико папирнатих убруса да очисти неред, случајно баци једну од авионских карата у смеће - што објашњава зашто Мекалистерови нису приметили да Кевин није с њима све док нису били на пола пута до Француске.

Док је ове године гледао класик из 90-их, један гледалац је први пут уочио тај детаљ и није могао да верује да га никад није приметио.

"Гледао сам "Сам у кући" 25 пута и тек сам сад схватио да је тата бацио авионску карту кад је на почетку чистио проливено млеко", написао је.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas