· · Коментари: 0

Такмичар квиза "Милионер" стигао до ПОСЛЕДЊЕГ питања и позвао другара: Нико није могао да верује шта је имао да му каже (ВИДЕО)

Такмичар из Шведске успео је да победи у квизу "Желите ли да постанете милионер"

1675168615_Foto-Printscreen-YouTube-memoryOS.jpg
Фото: Принтсцреен/YоуТубе - меморyОС

Европу је одушевио невероватан наступ у шведској верзији квиза "Желите ли да постанете милионер", када је Јонас вон Есен (31), двоструки светски првак у памћењу и финалиста шведског "Гот Талент" шоуа под називом "Таланг" постао милионер, а да није потрошио ниједног џокера.

Онда је стигао до последњег питања, када је одлучио да искористи помоћ "позови пријатеља".

На питање за милион круна у ком се тражило име архитекте који је пројектовао Чандигар, главни град индијских држава Панџаб и Харјана, изграђен 1950-их година, Вон Есен није се дуго мучио.

Након краћег размишљања, режио је да назове Довида, свог пријатеља са паб квизова и спаринг патнера када је знање у питању. Међутим, питањем је изненадио све присутне.

- Довиде, имаш ли нешто посебно у плану за следећу суботу? Наиме, позвао бих те на једну малу забаву - рекао му је Вон Есен, након чега је водитељ, најпре у чуду, праснуо у смех.

Довид је пристао да дође, а Вон Есен је тад искористио и помоћ "пола пола" тек "толико да буде сигуран".

 

Ово би могао да буде ТВ фијаско века ако сад, након свега овога упрскам одговор - нашалио се и на крају одабрао тачан одговор Ле Корбизје.

- Кад сам видео питање, био сам прилично сигуран да знам одговор. Седео сам тамо и размишљао шта ћу да урадим јер сам знао одговор, а имао сам и помоћи, па зашто да се не забавим мало. Мислио сам, шта ако сам сада жртвовао милион да бих се забавио? Али онда сам помислио да ако га будем имао, биће и то исторјски лоше само по себи, али ипак историјско! Било би баш апсурдно да нисам био у праву - рекао је Јонас за Афтонбладет, пренос 24сата.хр.

Јонас је рекао како није планирао да позове пријатеља, а са новцем ће, каже, купити шарене чарапе кад их већ "имам толико с рупама". Ипак, осим чарапа одлучио се на нешто озбиљније.

- Такође ћу моћи да се више посветим ономе у чему уживам, да подучавам технологију памћења, да снимам више видеа на ЈуТјубу и тако даље - закључио је он.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.