Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВЕЖБУ ИВАНЕ ШПАНОВИЋ ЗА РАВАН СТОМАК МОЖЕТЕ РАДИТИ БАШ СВУДА: Сагорева калорије, а баш је једноставна

Ивана Шпановић показала је вежбу која јача трбушње мишиће

1717147876_Ivana.jpg
Oglas

Без обзира на годишње доба, увек прави тренутак да учините нешто добро за своје тело и организам, а када ту одлуку прате задовољавајуц́и визуелни резултати, сложиц́емо се да је то „wин wин" ситуација.

Ивана Шпановић, врхунска спортисткиња, свакодневно посвећује време тренингу, али и одржавању балансиране исхране. Њен фокус на здравом животу подразумева и редовне вежбе за јачање и обликовање стомака, које су кључне не само за спортске успехе, већ и за опште здравље и добробит тела.

Ивана је инспирација многима када је у питању дисциплина, посвећеност и жеља за постизањем најбољих резултата, како на спортском терену, тако и у животу ван њега.

Поред вежби за стомак, укључите и вежбе које ангажују цело тело, као што су кардиоваскуларне вежбе и тренинг снаге. Ово ц́е вам помоц́и да сагорите калорије и одржите витку линију. Што се тиче вежбања, у наставку смо одабрали неколико основних вежби ако желите да постигнете лепо дефинисан струк!

 

 

Још 2022. Ивана Шпановић је својим пратиоцима на Инстаграму показала једну веома једноставну вежбу коју могу да раде где год. У свом дому, теретани или природи. У питању је планк (пленк/ издржај). Планк је статична вежба која активира трбушњаке, леђа и друге мишиц́е целог тела. Планк је вежба за коју није потребна никаква опрема јер се изводи властитом тежином. Може се радити на подлактицама или на длановима с издуженим рукама у високом планку, укључује и мишиће глутеуса, леђа, рамена, бицепса и трицепса, а с циљем ојачавања цоре-а. Останите у планк положају што дуже можете и временом повец́авајте број минута.

Wантед 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas