· · Коментари: 0
ЛЕК ИЗ ПРИРОДЕ

ЧУДОТВОРНИ нар: Рецепт за лечење чира на желуцу

Проблем чира на желуцу и избацивање бактерија из црева успешно се лечи одварком од коре нара

1610465368_apple-5846664_960_720.jpg
Фото: Pixabay

Компликованија обољења, каква су чир на желуцу и на танком цреву, запаљење дебелог црева, бактерије у цревима, процес лечења кором нара траје дужи временски период, односно седам дана.

Прочитајте још: Митесери, акне и остала ЗЛА на лицу: Три ЗАКОНА која морају тинејџери да поштују

Одварак са напитком се конзумира тако што се, након што одстоји 30 минута, одварак пије неколико пута дневно. У току дана потребно је попити половину, око 100 милилитара одварка у четири наврата, приближно једнаким пропорцијама и у једнаком временском периоду.  Конзумирање се започиње ујутру на празан стомак, док је последња четврта доза непосредно пред спавање. 

Прочитајте још: Умор, нестабилна тежина, проблеми са здрављем: Шта све указује на то да се мало крећемо?

Одварак не треба пити сваки дан, већ сваки други. То је довољно за комплетно излечење. Уколико желите да наставите са третманом, како бисте били сигурни да је чир уклоњен,  то можете учинити после направљене паузе од седам дана после првог третмана лечења.

Припрема одварка

Припрема одварка од сувих кора нара припрема се тако што се у претходно загрејану, топлу шољицу сипа 10 грама осушене коре нара и прелије са 200 милилитара прокључале воде. Потом се шољица поклопи и остави да одстоји око пола сата. Након тога, напитак са одварком се може конзумирати чиме је лечење проблема започето. Одварак се не баца, него се конзумира зајендо са напитком.

Прочитајте још: Сибирски жен-шен: НЕТОКСИЧНА биљка која лечи ОНКОЛОШКА ОБОЉЕЊА

У процесу лечења, одварак се не цеди. Током лечења никако се не сме конзумирати алкохол, док са друге стране однос воде и сувих кора нара мора бити према прописаној рецептури. Уколико однос сувих кора нара и кипуће воде није према рецептури, могу се јавити нежељени ефекти, попут вртоглавице или мучнине.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.