Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА

ХОЛИСТИЧКА МЕДИЦИНА саветује: Сода бикарбона брише гљивичне инфекције

Сода бикарбона ће помоћи у балансирању киселине и базе у нашем телу

1645462867_alternative-medicine-g977a0bc38_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Терапија содом бикарбоном се може користити као прва линија одбране за широк спектар болести, укључујући рак, грип, дијабетес, болест бубрега, па чак и обична прехлада.

Прочитајте још: "Умрећу с ожиљком због Данилове несреће": Наташа Беквалац отворила душу о БИВШИМ МУЖЕВИМА

Терапија содом бикарбоном помаже регенерацију иритиране коже и слузокоже, зацељивање опекотина, делује против инфекције мокраћне бешике и повећане киселости урина, против гљивичних инфекција, као дезодоранс за пазух.

Рецепт против гљивичне инфекције

Једна од најбољих гинеколошких терапија за инфекције изазване гљивицама је сода бикарбона. Вагинална кандидијаза настаје прекомерним растом гљивице кандиде. Најчешћи симптоми су свраб, иритација, осећај печења и вагинални секрет беле боје, сирастог изгледа, без мириса.

Прочитајте још: Фаталан, шармантан и невероватно паметан: Да ли знате ко је био први БЕОГРАДСКИ ПЛЕЈБОЈ - Завео је три најлепше Југословенке, па им сломио срце

Овај проблем може се решити и испирањем са раствором соде бикарбоне. Из оног општепознатог разлога – повећања нарушене пХ вредности средине. Кандида не може да преживи у базној средини.

За терапију са содом бикарбоном у кућним условима потребан вам је иригатор запремине од 500 милилитара и сода бикарбона.  Количину раствора припремите по жељи, према односу 1 кашичица соде на 100 милилитара воде. Обзиром да постоји и медицинска сода у таблетама, можете их користити као вагиналете.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas