Oglas
· · Komentari: 0
ALTERNATIVNA MEDICINA

HOLISTIČKA MEDICINA savetuje: Soda bikarbona briše gljivične infekcije

Soda bikarbona će pomoći u balansiranju kiseline i baze u našem telu

1645462867_alternative-medicine-g977a0bc38_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Terapija sodom bikarbonom se može koristiti kao prva linija odbrane za širok spektar bolesti, uključujući rak, grip, dijabetes, bolest bubrega, pa čak i obična prehlada.

Pročitajte još: "Umreću s ožiljkom zbog Danilove nesreće": Nataša Bekvalac otvorila dušu o BIVŠIM MUŽEVIMA

Terapija sodom bikarbonom pomaže regeneraciju iritirane kože i sluzokože, zaceljivanje opekotina, deluje protiv infekcije mokraćne bešike i povećane kiselosti urina, protiv gljivičnih infekcija, kao dezodorans za pazuh.

Recept protiv gljivične infekcije

Jedna od najboljih ginekoloških terapija za infekcije izazvane gljivicama je soda bikarbona. Vaginalna kandidijaza nastaje prekomernim rastom gljivice kandide. Najčešći simptomi su svrab, iritacija, osećaj pečenja i vaginalni sekret bele boje, sirastog izgleda, bez mirisa.

Pročitajte još: Fatalan, šarmantan i neverovatno pametan: Da li znate ko je bio prvi BEOGRADSKI PLEJBOJ - Zaveo je tri najlepše Jugoslovenke, pa im slomio srce

Ovaj problem može se rešiti i ispiranjem sa rastvorom sode bikarbone. Iz onog opštepoznatog razloga – povećanja narušene pH vrednosti sredine. Kandida ne može da preživi u baznoj sredini.

Za terapiju sa sodom bikarbonom u kućnim uslovima potreban vam je irigator zapremine od 500 mililitara i soda bikarbona.  Količinu rastvora pripremite po želji, prema odnosu 1 kašičica sode na 100 mililitara vode. Obzirom da postoji i medicinska soda u tabletama, možete ih koristiti kao vaginalete.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas