· · Коментари: 0
РУСКА СТЕПА

Бори се против СТАРЕЊА и ПОБЕЂУЈЕ КАНЦЕР: Астрагал се сматра биљком БЕСМРТНОСТИ, има је и код нас

Астрагал расте поред рудника и има моћ да усвоји злато, лечи дијабетес, болести срца, јетре и нерава

Depositphotos_68765723_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Астрагал се често користи за лечење доброћудних тумора материце или миома. Код  злоћудних тумора користи се код тумора јајника, млечних жлезда, црева, желуца, једњака, грлића материце...

Прочитајте још: У његову моћ се КУНУ И ЛЕКАРИ: Овај НАРОДНИ ЛЕК успешно спречава настанак инфекција и камена у бубрегу

Стигао је из далеке прошлости, задевен у седло дивљих коња Скита, који су у галопу дизали прашину бескрајним пространством степа. Тај мистериозан народ који је владао степама Евроазије носио је са собом увек једну, исто тако мистериозну, биљку: астрагал вунени.

Стигао је из степе Фото: Пиксабеј

Служио им је да ратник оздрави и да подигне поново у седло онемоћалог старца. Толико је био моћан његов учинак. Сматран биљком бесмртности и чудотворцем, јер је могао да победи, веровали су, баш сваку болест.

Може да победи сваку болест, да излечи ратника и дигне онемоћалог старца.

Скити су љубоморно чували своју тајну бесмртности, не само од других народа, већ и међу собом. По цену смрти било је забрањено да ову биљку користе жене и обични грађани који нису били ратници. Била је посебна, али само за ратнике.

Прочитајте још: Сергеј открива ЛЕК који спречава РАК: Ово је СЕДАМ РЕЦЕПАТА којих има и у Србији

Купи право злато
Има моћ да накупи право злато. Како наводи Јуриј Константинов, који је написао књигу о астрагалу, ова биљка има особеност да расте поред наслага мангана у уранијумских руда, којих има тамо где и злата."Астрагал гравитира злату", пише Константинов, "и способан је да га накупи 100 пута више злата него што га има у тлу".
Смели су да је користе само ратници, никако жене и деца!

Временом, тајна се ширила и народна традиција евроазијских народа чувала је и преносила ову тајну која је стигла до модерних људи. Из прошлости руске степе астрагал је тако стигао право у наше апотеке. И чини се да је ова необична, лепа биљка са длачицама које подсећају на вуну, због чега је добила назив вунени астрагал - данас обожавана као и некада.

Алхемичари су користили атрагал у експериментима да би створили камен мудрости.
Астрагал је злато

Ова чињеница није дала мира алхемичарима који су упорно кроз  историју користили астрагал у својим тајним експериментима, надајући се да ће им поћи за руком да створе камен мудрости.

Друга необична чињеница јесте да астрагал садржи и остале елементе из Мендељејеве периодне таблице елемената које морају дати благодет људском организму.

Вунени астрагал расте у волгоградској области.

Вунени астрагал расте у волгоградској области, ставропољској, у Украјини и Моладавији. Не подноси влагу и сенку. Астрагал је биљка сунца.

Вунени астрагал има веома широк спектар деловања на људски организам. Аутор књиге о астргалу наводи да се користе и корен и  цвет и лист за подизање  имунитета, за болести срца,  код високог притиска, дијабетеса, као седатив, као диуретик, зачишћење јетре.

Борац је противвируса и старења, умирује организам и побеђује канцер.
Где расте?
Астрагал вунастог цвета расте у зони шумско-степске Русије (Волгоград, Курск регије), у Украјини, Молдавији. Руси га зову Астрагалус схерстистотсветковy (вунени) може се наћи у равници с густим шикарама у Бурјатији и иркутској регији, у тундри, као и у шумама у којима расту цедар и ариш.

Борац је против вируса и бактерија. Слови за биљку моћну против старења. У случају овог последњег, рађене су бројне студије, како наводи  Јуриј Константинов, у којима је  потврђен ефекат успоравања старења и  моћ довођења у топ ниво целог организма.

Астрагалима још једно моћно дејство - умирује и снижава стрес, што доводи организам у стање блаженства.

Прочитајте још: Белоруски специјалци ЈЕДИНИ НА СВЕТУ имају ово ТАЈНО ОРУЖЈЕ: Прави га само ЈЕДНА ПОРОДИЦА, а НИЈЕ смртоносно

Највише се, међутим, у Русији поштује његово антиканцерогено својство. Многи травари широм Русије потврђују примере излечења оболелих од ових болести, а има га и код нас у апотекама.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.