· · Коментари: 0
РУСКА МЕДИЦИНА

Руски МОНАСИ верницима открили један ЛЕК ЗА СВЕ БОЛЕСТИ

Свештенство манастира из Светог Пафнутевског Боровског верницима је открило народни лек који се препоручује свима и учинковит је код готово свих обољења

1595663522_soda-bikarbona---Depositphotos.jpg
Фото: Depositphotos

Како су Руси познати као изузетно религиозан, православан народ, тако у Русији постоји велики број цркава и манастира који одишу снажном духовношћу. Боровски манастир свакодневно прима велики број верника, са којим свештенство помаже својиим саветима и рецептима за здрав живот.

Прочитајте још: НА НАЈЛЕПШОЈ ПЛАЖИ СОМА БЕЈА: Изван буке и гужве, парче раја умочено у Црвено море (ФОТО)

Прочитајте још: Седам ЧАРОБНИХ ЧАЈЕВА који могу да замене вештачку ХОРМОНСКУ ТЕРАПИЈУ

Свештенство даје  практичне савете како да одржи савршено здравље, и потом све то научно проверио. Реч је о неколико намирница које свако има у кући, а за које нисмо ни свесни колико су заправо лековите. 

Прочитајте још: Крај БАЈКАЛА цвета биљка коју РУСИ користе као ЛЕК за 50 БОЛЕСТИ

Сода бикарбона само је један од састојака које сви имамо у кући, а која је учиноковта код свих обољења

Доносимо вам један од најучиновитијих рецепата и намирница, које можемо примењивати код свих обољења, уверава ово свештенство.


Фото: Depositphotos

Лековитост соде бикарбоне

Прочитајте још: ПУТИНОВ ЛЕКАР открива тајну здравља СРБИМА! Пажљиво следите његова упутства

Као превентива сода ће помоћи у балансирању киселине и базе у нашем телу. Натријум хидроген карбонат је базна супстанца која се не раствара лако у води, али брзо делује као антацид па нас решава надутости, мучнине, подригивања и лошег задаха.

Готово тренутно отклања проблем са вишком желудачне киселине а служи за алкализацију целог организма. Помаже при прехлади и грипу, дијабетесу, дерматолошким обољењима али и када је у питању орално здравље, хигијена зуба и усне дупље.

Прочитајте још: Древни рецепт РУСА: Направите ЈАСТУК ОД БИЉА и решите се здравствених проблема

Терапија сода-бикарбоном помоћи ће нам при лечењу мокраћне бешике и киселости урина. Добра је за регенерацију коже и слузокоже.

Рецепт за припрему лека

Једном дневно треба размутити једну равну кашичицу соде бикарбоне у чашу воде и попити. Али, овде се мора обратити пажња на то да је сода јестива, односно, да не садржи алуминијум у себи, тако да ју је најбоље купити у апотеци.

Прочитајте још: Руски лекари спремају народ за АПОКАЛИПТИЧНУ јесен: Пратите упутства и СПАСИТЕ СЕ

За почетак није лоше кренути са мањом дозом, са пола кашичице. Ово би најбоље било радити увече.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.