Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

АКО ПИЈЕТЕ ОВО свако јутро и БИЋЕТЕ ЗДРАВИ КАО ДРЕН: Моћан напитак чува срце, јача кости, добар и за стомак

Да додате лимун чаши воде је најлакши начин да помогнете свом здрављу, али и изгледу. Не само да помаже да угаситите жеђ боље него било који други напитак, већ храни ваше тело витаминима и минералима који су изузетно битни.

1697524735_shutterstock_338406827.jpg
Oglas

1. Комбинација воде са лимуном обезбедиће да наше тело има праву количину електролита, који хидрирају тело. Лимун садржи довољну количину електролита и калијум, калцијум и магнезијум.

2. Вода са лимуном је добра за зглобове, јер смањује болове у зглобовима и мишићима.

3. Ако је вода топла, помаже у варењу, и ослобађа сву лимунску киселину из лимуна. Лимунска киселина у интеракцији са другим ензимима и киселинама помажу у брзом лучењу желудачних сокова и убрзава варење.

4. Јетра производи више ензима са лимуном, него са другом храном.

5. Такође чисти јетру и ослобађа од токсина.

6. Помаже у борби против респираторних инфекција, упале грла и упале крајника. То је због анти-инфламаторних својства лимуна.

7. Вода са лимуном помаже код природне регулације црева.

8. Вода са лимуном је потребна за нормалне метаболичке функције, пошто је лимун снажан антиоксиданс, који има способност да штити наше тело и јача имуни систем.

9. Она доприноси да правилно функционише нервни систем, због високог садржаја калијума. Депресија и анксиозност често су узроковане ниским нивоом калијума у ​​крви.

10. Мала количина лимуна свакодневно, чисти крв, крвне судове и артерије на природан начин.

11. Вода са лимуном смањује високи крви притисак за 10%.

12. Чак и ако је не пијете ујутру, већ непосредно пре оброка, можете помоћи вашем телу да одржава виши ниво ПХ. Као што знамо виши ПХ нам омогућава да се лакше изборимо са разним болестима.

13. Штавише, вода са лимуном је добра за кожу. Витамин Ц побољшава нашу кожу и подмлађује цело тело.

14. Лимун у чаши воде је невероватно користан за труднице, јер лимун има витамина Ц, који делује као адаптоген и помаже код прехлада. Поред тога, витамин Ц помаже у формирању коштаног ткива нерођеног детета. Истовремено, због високог садржаја калијума, мешавина воде и лимуна помаже у формирању можданих ћелија и нервног система одојчета.

15. Вода са лимуном ублажава горушицу.

16. Вода са исцеђеним лимуном помаже да се ослободите камена у жучној кеси, бубрегу или панкреасу.

17. Лимун са водом помаже у мршављењу због дијететских влакана које садржи пектин лимуна, који помажу да се сузбије глад.

18. Вода са лимуном помаже да се смањи зубобоља.

19. Коначно, вода са лимуном спречава рак, јер је лимун једна од најважнијих алкалних намирница. Многобројна истраживања су показала да рак не може напредовати у базној средини коју сте створили конзумирањем лимуна.

Покушајте да воду са лимуном користите свакодневно. Приметићете одличне резултате у вашем здрављу и изгледу. Неколико капи лимуна исцедите у сваку чашу воде. Током топлих дана, вода са лимуном ће освежити и окрепити ваш организам.

 

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas