· · Коментари: 0
ИСХРАНА

Ово су најздравије намирнице за добијање килограма

Вероватно је тешко разумети зашто би неко желео да се угоји када већина људи на све могуће начине покушава да смрша.

1619450192_Depositphotos_446871630_s-2019.jpg
Фото: депоситпхотос

Међутим, доста мушкараца жели да повећа телесну масу и мишиће, а витке жене желе да добију облине на здрав начин. Ево помоћу које здраве хране то могу да постигну.

Прочитајте још: Ова 3 блага из природе чисте организам, јачају тело и подижу имунитет!

1. Лосос

Као што сте можда и приметили, најбоља храна за добијање килограма су протеини и риба. Лосос је одличан за добијање масе, а и веома је здрав јер садржи масти и хранљиве материје. Он је такође и веома добра храна за срце.

2. Туњевина

Без обзира колико вам то било укусније, немојте јесту туњевину из конзерве. Помоћи ће вам у добијању килограма, али много здравија алтернатива је свежа туна.

3. Остриге

Остриге су сјајан извор протеина које треба да једете када желите да се угојите. Поред њих, за добијање килограма је добро јести и ракове и шкампе.

4. Бадеми

Ораси и семенке су најбољи за добијање килограма. Бадеми су на врху листе јер су веома укусни и здрави, а најбоље их је јести онакве какви су, а не печене.

5. Авокадо

Постоји доста угљених хидрата који вам могу помоћи при добијању килограма, а авокадо је вероватно најбољи. Ово воће је пуно здравих масти и може да буде додатак било ком оброку. Он такође чини вашу кожу веома меком.

6. Тестенина

Уколико желите брзо да се угојите без ослањања на нездраве масти, једите тестенину. Она долази у разним облицима и укусима.

7. Путер

Најбоље намирнице за добијање килограма садрже здраве масти, а путер је сјајан извор таквих масти. Конзумирање путера је најукуснији начин добијања килограма.

8. Јогурт

Још једна намирница која ће вам брзо помоћи да добијете на килажи је јогурт. Међутим, веровали или не, треба да изаберете онај са мало масти. Клоните се врсте јогурта који садржи доста шећера јер он може да доведе до прекомерног добијања килограма.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.