Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗДРАВЉЕ

Шта се догоди са вашим телом када не пијете довољно воде?

Вода, биљни чај и природни сокови су најбољи избор, али да ли је довољно да пијете само када сте жедни?

1622994547_voda.jpg
Фото: депоситпхотос
Oglas

Како да знамо да смо унели премало течности? Ових 8 знакова указују да би требало да пијете више воде.

Прочитајте још: Погрешно сте мислили: Млеко је одлично за холестерол, али само у ОВОЈ количини

Хидратантна крема не помаже

Ако примена нормалне количине креме не побољшава стање ваше суве коже, требало би да пијете више воде. Јер више течности у организму, производи довољно себума који чува вашу кожу глатком.

Сува уста и лепљив језик


Следец́и пут када осец́ате овај симптом, знајте да ваше тело жуди за великом чашом воде!

Главобоља

Главобоље су често знак дехидрације, довољан за снабдевање водом може чак довести до мигрене. Избегавајте слатког пиц́а сада битно да се извуку више воде тело још увек.

Гојазност

Уношењем пуно воде метаболизам се стимулише и нема вишка килограма килограми! Насупрот томе, стална блага дехидрација доводи до снажног осец́ања глади јер ц́е тело тражити да надокнади недостатак течности.

Затвор

Такође, и за варење треба течности. Када искључимо друге узроке, затвор је обично знак дехидрације.

Прочитајте још: Мушки трик за нежнију кожу: Баците пену, бријте се под тушем

Бактерије у бешици

Уношење довољно воде може да инфилтрира бактерије из бешике и тиме спречава иритирајуц́е инфекције.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas