· · Коментари: 0
ЗВЕЗДЕ

Била је секс симбол, данас има 81. годину и још се за њом окрећу. У чему је тајна Ракел Велч?

Била је секс икона 70-тих година 20 века, а данас има 81 годину и сви за њом и даље уздишу.

1618908008_RakelEPA.jpg
Фото: ЕПА

У чему је тајна изгелда Ракел Велч? То је питање "вредно" милион долара, јер ова америчка глумица изгледа невероватно добро.

Прочитајте још: Прву насловну је имала са 15, била је Далијева муза и пропала: Кармен (90) је данас најстарија активна манекенка (ФОТО)

Готово да је немогуће сетити се у ком филму је глумила Ракел Велч, а током каријере је успела да заради 40 милиона долара! Међутим, новац није зарадила глумећи у филмовима, била је и певачица и модел, али пре свега бизнис-жена!

Била је највећи секс симбол и то је остала

Њен отац је из Боливије, а мајка је Американка, па је комбинација црта лица створила невероватно лепу жену. Током 70-тих година била је највећи секс симбол и њено тело у бикинију су сви могли да препознају. До данас важи за најлепшу жену Холивуда.

Прочитајте још: У 70. години изгледа као девојчица: Неда Украден показала природни изглед без шминке (ФОТО)

Удавала се три пута, а први пут за средњошколску љубав, па за два продуцента. Последњи пут се удала 1990. године. Има ћерку и сина. Иначе, њено право име је Џо Ракел Техада.

Прочитајте још: Џејн Фонда вратила у моду седу косу, па се сада пола Холивуда офарбало у сребрно (ФОТО)

Глумила до 77. године
Глумила је у педесетак филмова (Три мускетара, Бандолеро, Фантастично путовање) , а последњи је снимила 2017. године "Латински љубавник". У том филму глуми богаташицу на коју се намерачио жиголо.

Каријеру је имала још као девојчица, јер је освајала награде на изборима за малу мис. Онда је постала презентерка времена на ТВ Сан Дијегу. Добијала је мале улоге (чак са Елвисом Прислијем), али прва запажена улога је била у филму "Милион година", коју смо ми превели као "Смешна страна историје". Тада је носила бикини и каријера је кренула узлазном линијом.

Највећи новац је зарадила на фитнес програму и телу.

Највећи новац зарадила је на телу, на рекламирању купаћих костима, фитнес вежбама, програмом исхране. Објавила је и неколико књига на тему тдрав живот.

Чиме се тренутно бави?

Прочитајте још: Линдзи Лохан безобразно позира на Малдивима, а Дајан Китон јој је написала шта мисли о томе (ФОТО)

Има успешну компанију за перике које, у просеку, коштају по 300 долара. Такође, има козметичку линију и сама је најбоља реклама. Пре неколико година је била заштитно лице "Мек" шминке.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.