Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ГЛАМ

ОПАСНО ДОБРА ШМИНКА: У осмој деценији Хелен Мирен ОДРЖАЛА ЛЕКЦИЈУ из стила (ФОТО)

Ово је четврти пут да је Л'Ореал Парис био домаћин јавне модне ревије "Ле Дефиле" током Недеље моде у Паризу. Одржана у 3. октобра, познати бренд лепоте окупио је своје "амбасадоре" за посебну прилику.

1638350156_1profimedia-0636328470.jpg
Фото: Shutterstock
Oglas
Са циљем да оснаже жене надалеко и широм, звезде свих узраста и порекла шетале су париском пистом у луксузној дизајнерској роби.

Можда најиконичнија од свих, дама Хелен Мирен вратила се на Л'Ореал модну писту носећи штикле са високом платформом у комбинацији са оштром шминком за очи која одаје моћан став.

Савршен изглед за осму деценију

Седамдесетшестогодишња глумица изашла је на модну писту у црном оделу украшеном белим детаљима, додатком горе поменуте обуће и минђуша; међутим, шминка Хелен Мирен је украла шоу.

Прочитајте још: Коса Кејт Мидлтон је сада МНОГО ЦРВЕНИЈА: Ево како је војвоткиња променила боју у 3 КОРАКА (ФОТО)

Коса добитнице Оскара скупљена је у пунђу, осигуравајући да поглед привуче сву пажњу - драматичнан потез оловком за очи. Шминкерка Вал Гарланд осмислила је њен изглед, док је гуру за косу Стефан Лансијен осмислио њену фризуру.

Фото: Профимедија

Ходање у вртоглавим штиклама наизглед није био ни мало тежак задатак за Хелен Мирен.

Фото: Профимедија

„Лепо је одједном бити неколико центиметара виши, посебно када си окружен свим овим газелама“, рекла је она у интервјуу уочи ревије. Придружило јој се још неколико звезда укључујући Камилу Кабело, Амбер Херд и Су Џу Парк.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas