· · Коментари: 0
ИЗГЛЕД

Имала је око 100 пластичних интервенција, данас има 75 година и ево како живи

Како је могуће да Шер у 75. години и даље изгледа тако добро?

1619445356_serka.PNG
Фото: Инстаграм/ сцреенсхот цхер

Да ли сте знали да Шер чува све њене легендарне костиме у којима је наступала и одушевљавала публику? Чува их на специјалној температури, чисте и спремне за изложбу.

Прочитајте још: Била је секс симбол, данас има 81. годину и још се за њом окрећу. У чему је тајна Ракел Велч?

Ова глумица и певачица искрено каже да, и да жели, не би могла поново да их обуче. Међутим, све их је конзервирала.

Сада имам 57 килограма, угојила сам се!
Операције и новац
Шер је зарадила 370 милиона долара, а добар део новца је уложила у пластичне операције.

- Није ми намера да их поново носим, јер више нисам тако мршава. Цео живот сам имала 48 килограма и одавно немам ту тежину. Сада имам 57 килограма и не бих могла да их обучем  - каже Шер (75).

Шер се угојила 10 килограма! Међутим, жена од 75 година која има 57 килограма и даље има савршену линију. Она је у невероватној кондицији и има прелепо лице. Како је то могуће?

Прочитајте још: Линдзи Лохан безобразно позира на Малдивима, а Дајан Китон јој је написала шта мисли о томе (ФОТО)

- Имам пријатеља, др Барбару Штурм и она ми прави крем за лице и око очију. Такође, користим и неке друге производе, али активна сам, то је тајна - истиче Шер.

Активна сам, вежбам свакодневно и не коритстим млечне производе.

Шер се и даље облачи као млада жена и одушевљена је стилом Ким Кардашијан. Одушевљена је чињеницом да је као заштитни знак Ким узела црну косу, као што је некада урадила Шер. Она је данас једноставно обучена, елегантно, али ни трага костимима по којима је постала позната.

Прочитајте још: Џејн Фонда вратила у моду седу косу, па се сада пола Холивуда офарбало у сребрно (ФОТО)

- Када смо почели са Сони Боном да наступамо носили смо сценску гардеробу као нико пре нас, па су сви мислили да смо луди. Али, увек вас казне када први нешто урадите - сећа се Шер.

Шер свакодневно вежба у теретани и пази шта једе. Не једе млечне производе и месо. Не пуши и не пије. Када је у прилици вежба два птуа дневно. Ради трбушњаке, склекове и у одличној је кондицији.

Прочитајте још: Прву насловну је имала са 15, била је Далијева муза и пропала: Кармен (90) је данас најстарија активна манекенка (ФОТО)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.