Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ФИТ ЛИНИЈА

Позната глумица у СЕДАМДЕСЕТОЈ години изгледа НЕВЕРОВАТНО у купаћем док ужива на Тајланду (ФОТО)

Глумица Џејн Сејмур Нову годину је дочекала са стилом након што ју је прославила са својом породицом и пријатељима у Пукету, Тајланд.

1641283724_pjimage--92-.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Глумица, која је играла у филму о Џејмсу Бонду из 1973. године Ливе Анд Лет Дие, провела је празнични период упијајући сунце.

Сјајан изглед у осмој деценији

Она је поделила ову фотографију у плавом купаћем костиму на плажи.

Џејн, 70, објавила је снимак на Инстаграму и замолила своје пратиоце: „Када вас ствари сруше, увек покушајте да погледате горе."

Фото: Принтскрин/Инстаграм

Британска звезда је такође уживала у концерту Андрее Бочелија током боравка на Тајланду.

Прочитајте још: ОПАСНО ДОБРА ШМИНКА: У осмој деценији Хелен Мирен ОДРЖАЛА ЛЕКЦИЈУ из стила (ФОТО)

Прошле године, Џејн је открила да су њена четири брака пропала након што су је сва четири мужа напустила због других жена.

Фото: Принтскрин/Инстаграм

Џејн је људима открила детаље из претходних бракова: „Била сам удата за мушкарце који су имали различите проблеме, и никада нисам окончала бракове - они јесу, тако што су нашли друге људе!“

Глумица је саветовала све жене које пролазе кроз развод брака: „Што пре то прихватите, то боље за вас и друге. А онда када погледате иза себе и погледате око себе да видите од чега други људи пате или су изазвани, схватите да је оно што имате минимално у поређењу са изазовима других људи."

Фото: Принтскрин/Инстаграм

Глумица је наставила: „Ја сам заиста васпитана да видим шта могу да урадим за друге јер би ми то дало осећај сврхе. Када сам имала смисао, тада сам могла да се носим са оним што ме је мучило у том тренутку".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas