Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДОСТА! Верица Ракочевић одговорила свима који имају проблем с тим што носи минић (ФОТО)

Фотографија Верице Ракочевић у мини сукњи настала док шета центром Београда прошла веома запажено на друштвеним мрежама.

1643302933_pjimage--25-.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/ verica.rakocevic
Oglas

Поред оних који су били одушевљени Веричиним изгледом у 75. години и уделили јој мноштво комплимената за одличну линију, нису изостали ни они који сматрају да је такво облачење непримерено њеним годинама и да не треба да "глуми девојку и такмичи се са девојкама".

Тим поводом огласила се и Верица, која је изнела свој став да би сви требало да се облаче онако како се осећају.

"Врло сам свесна својих година и трудим се да их носим у складу са енергијом коју имам. Уопште не припадам оној категорији жена која ће се такмичити с млађима, то ми је примитивно. Огорчена сам на чињеницу да жена када напуни 35, 40 година мора да носи кратку косу, хаљине дуге до земље, не сме да јој се види ниједан делић тела. То је глупост, треба да се облачите онако како се осећате", поручила је Верица за Курир и додала:

"Паметна глава је битна. Некада ми је смешно када се доводи у питање када неко ко има више година мора некако да се облачи. Нико мени ништа не диктира, ја се облачим како ја желим, удала сам се за особу коју желим. Начин живота, генетика, расположење, то највише утиче на лепоту. Ми своју срећу преносимо на друге. Имати добре ноге и лепо тело са 70 година јесте привилегија, али је најмање важно то приказивати".

Прочитајте још: ОГЛАСИЛА СЕ ЈЕЛЕНА ЂОКОВИЋ: Овај потез су многи чекали! (ФОТО)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas