Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Преживљавање

Јакна за естремне услове (ФОТО)

Добро постављена јакна са подесивим манжетнама од отпорног водонепропусног полиестера, дизајнирана је за рад и боравак у природи по влажном и хладном времену

1612955135_caterpilar.jpg
цатерпиллар - фото: "Цатерпиллар"
Oglas

Током боравка у природи за различита годишња доба неопходна је адекватна одећа. Припадници горске службе спасавања, алпинисти или истраживачи тропских предела снабдевају се специјалном одећом и опремом за различите временске услове. 

Прочитајте још: Најефикасније средство за СПАСАВАЊЕ голог ЖИВОТА у случају потхлађености (ФОТО)

Верзија парке у антрацит сивој боји, фото: "Цатерпиллар"

Осим чувених и скупих спортских брендова, вреди размотрити и неке друге опције. "Цатерпиллар" је, осим по тешким машинама, одавно познат по радној опреми одличног квалитета. За ову сезону представили су радну јакну за влажно и хладно време. 

Парка је намењена радницима који већи део дана проводе обављајући физички посао под отежаним условима, као што су нафтне платформе, сеча шуме... Јакна је механички врло отпорна, тешко се цепа, има топао уложак који се може скинути и неколико практичних џепова са спољашње и унутрашње стране.  

У случају оштешења, капуљача мож да се скине и замени новом, фото: "Цатерпиллар"

Прочитајте још: “НЕСЕСЕР” који живот значи (ФОТО)

Нуди се у неколико популарних боја, а на грудима и леђима има рефлектујућу траку. Иако испуњава строге индустријске стандарде, цена је приступачна и креће се од 80 до 110 долара. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas