Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Тренинг ваздушним оружјем

Скупљачи дијабола из кућне радиности (ФОТО)

Ванредна ситуација почетком пандемије ковидом 19 иницирала је многе активности по принципу уради сам, тако да је једна врста оружја пружила могућност свакодневних активности у стану/кући

1597052652_oruzje-za-trening.jpg
орузје-за-тренинг фото: В. Митровић
Oglas

Једна од ретких повољних ствари које је донео нови Закон о оружју и муницији, а у интересу је љубитеља оружја јесте олакшано набављање ваздушних пушака и пиштоља. И то је потребно искористити. Како не бисмо потпуно “зарђали”, под одређеним условима ваздушне пушке и пиштољи могу да се користе и ван стрелишта. 

Прочитајте још: Граде се СТАНОВИ за породице са децом на Новом Београду - ЕВО О ЧЕМУ СЕ РАДИ (ФОТО)

Прочитајте још: “Копље” и “Сабља” на ваздушни погон (ФОТО)

Неопходан део опреме, фото: В. Митровић

Свако ко има овакво оружје и могућност да у свом подруму, стану, дугом ходнику или некој другој просторији, обезбеди прописане сигурносне услове, може да ужива у пуцању до миле воље. Поред закључане и безбедне просторије, оружја и дијаболо муниције, потребан је и носач мета, који је истовремено и скупљач испаљених дијабола. 

Задовољство пуцања  

Кутију од лима није тешко направити, фото: В. Митровић

Специјалне кутије за “хватање” дијабола можете да купите у већини ловачких продавница, а лако их је направити у “домаћој радиности”. Купите само оригиналне мете и према њиховим димензијама направите лимену кутију са каналима од савијеног лима у које улази мета. Између мета и лима можете да поставите сунђер или пресавијену тканину, па тако испаљену, а недеформисану дијаболу можете да користите више пута. Уједно ово знатно умањује рески звук ударца метка у лим носача мете. 

Прочитајте још: Бизарна решења: Шта је понудило годишње окупљање произвођача оружја, муниције и опреме у Лас Вегасу?

Уметните мету у лежиште и уживајте у пуцању, фото: В. Митровић

Овакви интегрисани носачи мета и скупљачи дијабола могу да се носе свуда као неопходни део опреме за пуцање ваздушним оружјем. 

Влада Митровић 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas