Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

5 СТВАРИ КОЈЕ РАДИ САМО ЗАЉУБЉЕН МУШКАРАЦ: На шта је увек спреман и чему је највише посвећен

Стручњаци откривају како да препознате да је мушкарац заиста заљубљен у вас.

1716803494_shutterstock_2053474343--1-.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Стилови привржености су укорењени у нашем пореклу. Начини на који је наша породица била повезана са нама у детињству има директну корелацију са нашим односом према људима када уђемо у одрасло доба. Партнерство значи да ослушкујете свог партнера и представља способност изградње квалитетне везе. Ово су 5 ствари које ради само заљубљен мушкарац.

Пажљиво слуша


Психолог др Никол Лепера понудила је пример комуникације између партнера са сигурним стиловима везаности, истичући вредност заједничког процесуирања емоција.Када су темпераменти превише динамични, тешко је чути шта партнер заиста говори.

Особа са сигурним стилом везаности зна да неслагање не доводи аутоматски до раскида. Уместо да уђу у режим борбе, бекства или замрзавања, они остају мирни. Они су у стању да слушају и обраде оно што говорите без изазивања сукоба око њих.

Не реагује дефанзивно


Неко са несигурним стилом везаности је вероватније да ће се бранити када му буде тешко. Уместо да задрже простор за ваше емоције, они окрећу разговор тако да њихова осећања буду усредсређена, уместо на ваша.

Али када ваш партнер има сигуран стил везаности, он остаје отворен и рањив и препознаје како се осећате. Они себе не представља жртвом ситуације. Уместо тога, осећа се пријатно.

Преузима одговорност


Преузимање одговорности захтева од особе да призна да је нанела штету неком другом, чак и неком кога воли.Везама је потребан емоционални и практичан рад да би опстале Права одговорност иде даље од увиђања у чему је проблем. То укључује држање себе одговорним за своје понашање и спремност да се направи промена.

Спреман је да реши проблем


Бити у вези значи да ће неизбежно доћи до неког облика сукоба. На крају крајева, сви смо ми људи и обавезни смо да правимо грешке. Уместо да игнорише напету ситуацију, особа са сигурном приврженошћу ће седети са вама и водити стварни разговор о томе шта се догодило.

Он иде даље од тога да каже да им је жао. Он смишља начине да осигура да се штета коју су изазвали неће поновити. Када сте у у безбедној вези, знате да је она довољно јака да издржи олују.

Показује своја осећања и потребе


Чврста веза значи да одржавате отворену и искрену комуникацију у сваком тренутку. Иако свака особа другачије обрађује своје емоције, важно је да наставите да разговарате једни са другима, уместо да се искључите.

Партнер са сигурном приврженошћу не очекује од вас да читате мисли. Он зна да мора да вам каже шта жели и како жели да им се појавитте, да бисте то урадили, пише сајт YоурТанго.

Сенса 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas