Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како имати ОДЛИЧАН СЕКС са пенисом који је МАЊИ ОД ПРОСЕЧНОГ: Могуће је уз ОВИХ пар трикова

Да ли је већи бољи? Наравно - ако говорите о сладоледу. У односу на величину пениса, не толико

1650189268_deon-black-bWFG1yIHpH4-unsplash.jpg
Фото: Unsplash
Oglas

Величина нема никакве везе са вештином када је у питању секс. Ако желите да направите више од онога што имате – шта год то било – постоје неке позиције које омогућавају дубљу пенетрацију од других. Покрићемо то, као и друге савете који ће вам помоћи да унапредите своју сексуалну игру у целини.

Положај чини сву разлику ако тражите дубљу пенетрацију. Вреди имати на уму да сама вагина садржи ограничен број нервних завршетака, посебно у поређењу са клиторисом . Дакле, ићи дубоко не би требало да буде ваш једини фокус.

Прочитајте још: ЧОКОЛАДИЦА ПРЕ НЕГО СЕКС: Многи мисле овако, али ће вас ИЗНЕНАДИТИ која генерација ипак бира акцију у кревету

Ево неколико позиција које доводе до дубљег нивоа задовољства. Тако да свако добије понешто, укључујемо позиције за све нивое вештина и удобности.

Ногу горе

Ова позиција склања ноге са пута за пуну пенетрацију контакта док обема странама омогућава лак приступ клиторису за максимално задовољство.

ШТА МИСЛИТЕ ПОД „МАЛИ“?
На основу резултата најновијих студија, просечна дужина пениса је 9,1 цм док је млитав и 13,1 цм док је у ерекцији. 

Да би то урадио, партнерка лежи на леђима и пребацује једну ногу преко партнеровог рамена. Продорни партнер опкољава другу ногу и улази у њу.

Ставите јастук испод кукова ако је потребно како бисте помогли да се вагина подигне ради лакшег уласка.

Доги стил

Доги стил је издржао тест времена јер нуди дубљу пенетрацију уз секси поглед. Партнерка стаје на све четири док партнер клечи и улази у њу с леђа. За још дубље роњење, особа у коју се продире треба да спусти главу и груди на кревет док савија леђа.

Вулва на врху

Познатији као „каубојка“, ова почиње тако што мушкарац лежи на леђима, док се жена пење на њега.

Ово омогућава најдубљу пенетрацију и партнер на врху може да обезбеди да пенис остане унутра током целе вожње коришћењем кукова или покрета са једне на другу страну уместо да се само креће горе-доле.

Лице у лице

Позиција у којој се додирују сви ваши најтоплији делови, омогућава озбиљан секси контакт очима и мажење? Да хвала!

За ово, мушкарац седи на крају кревета или столице. Жена га опкољава и седа у крило. Обмотајте руке једно око другог и уживајте.

Ронилац

За овај напредни потез потребна је озбиљна флексибилност и тепих или ћебе на поду.

За почетак, жена лежи на леђима и замахује ногама горе-назад преко главе тако да јој стопала буду што ближе поду. Затим, партнер у чучњу  одозго улази у њу.. Угао створен овом позицијом показује предњи зид вагине, где се "случајно" налази Г-тачка . Нема на чему.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas