Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Део тела који први ТУШИРАТЕ открива какви сте у СЕ*СУ! Они који прво перу косу показују...

Ко би рекао...

1631018707_seks.jpg
Фото: Шатер
Oglas

Део тела који прво туширате када уђете у каду, открива неке интересантне детаље о вашој личности – рецимо, да ли сте оптимиста, али и какви сте у сексу. Забавите се и будите спремни да чујете и неке ствари које вам се неће допасти!

Груди

Ако овај део тела прво перете, ви сте практична и врло директна особа. Удобност вам је најважнија у животу, мрзите када вас неко омета док покушавате да се концентришете на нешто и немате ни најмање стрпљења за људе чији се ставови разликују од ваших.

Када је реч о сексу, добар сте партнер и волите да пробате нове ствари. Најбољи партнер за вас је онај који прво пере косу.

Лице

Новац вам је јако важан у животу и спремни сте на све да бисте га имали. Интегритет и понос вам у том контексту нису важни, ако треба, и пријатеље ћете искористити да остваите свој циљ. Другима је често тешко да вас разумеју, али вас не занима њихово мишљење јер сте врло егоцентрични.

У сексу сте просечни зато што сте доста себични и важно вам је само сопствено задовољство. Најбољи партнер за вас је онај ко прво пере интимну зону.

Пазух

Ви сте веома вредни и поздани, генерално сте популарни међу људима јер сте приземни и увек спремни да помогнете другима. Понекад вас то ували у невољу јер не знате да ли су људи добри према вама јер вас воле или хоће да вас искористе.

У кревету сте добри јер вам је стало да и партнер ужива једнако као и ви, па се трудите да му удовољите. Најбољи партнер за вас је онај ко прво пере рамена.

Коса

Они који прво перу косу, показују да су уметнички тип. Сањарење је ваш хоби, али зато можете да постигнете ствари које већина људи не може. Новац вам није важан, а дружите се искљчиво са уметницима и интелектуалцима.

Ви сте сјајан сексуални партнер јер волите да истражујете и удовољавате партнеру. Најбољи партнер за вас је онај ко прво пере груди или гениталије.

Интимна зона

Недостаје вам самопоуздања, немате пуно пријатеља јер вас други сматрају прилично досадним. Лако одустајете од свега чим наиђете на препреку, али када је реч о сексу, ви сте натпросечно добар партнер. Умете да покажете своје емоције као мало ко. Најбољи партнер за вас су они који прво перу лице или косу.

Рамена

Чини се као да вам срећа није баш много наклоњена у животу па често доживљавате неуспехе. Волите да проводите време сами, нисте нарочито друштвени, а новац и моћ су за вас најважнији на свету.

Нисте баш сјајни у сексу јер вам није стало до партнеровог ужитка, а најбољи партнер за вас је особа која прво пере пазух.

Остало

Ви сте прилично просечни. Имате неку унутрашњу снагу, али људима је тешко да то виде. Треба мало више да негујете авантуристички дух и да научите како да "продате" себе јер сте заправо врло допадљива особа са мало мана.

У сексу сте просечни, имате много сјајних фантазија, али не и довољно храбрости да их спроведете у тело. Ваш најбољи партнер је онај ко прво пере лице.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas