Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

ИЗ МУШКОГ УГЛА: Ово је оно што мушкарци ЗАИСТА желе у кревету и фраза која их одмах одбија

КАД је у питању добар секс, овај пар зна шта ради.

1644394560_man-g3e75cd5f2_640.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Аса Бав и Дejвид Чејмберс, који су заједно већ две године, воде курсеве секса и веза широм света. Они такође воде много радионица и кажу да постоји неколико грешака које сви правимо када покушавамо да задовољимо своје партнере. Аса, 35, каже: „Као тренери интимности ми увек истражујемо нове ствари, као што су тантра и БДСМ, и преносимо наше новостечено знање онима које подучавамо."

Баш на време за Дан заљубљених, Аса и Дејвид открили су шта највише изазива мушкарце.

Разумевање и саосећање – немојте рећи: „Да ли је до мене?“

Око 52 процента мушкараца доживи неки облик еректилне дисфункције (ЕД) у свом животу. Можда се осећа као да није успео да буде добар љубавник или добар човек и то може утицати на његово самопоуздање у спаваћој соби и ван ње. Последња ствар коју жели да чује је: „Зар не сматраш да сам привлачна?“

Прочитајте још: Жене се изјасниле: ПОКЛОН који би желеле да добију од партнера ће вас изненадити

Чињеница да он пати од еректилне дисфункције нема никакве везе с тим колико сте привлачни. У ствари, можда се осећа под стресом и анксиозношћу – ово су две највеће убице ерекције – јер сматра да сте тако привлачни и жели да вам угоди. Разумевање и саосећање, ако и када се то догоди су кључни. Он ће то ценити, као и ваш сексуални живот.

Невероватно је секси за жену - без обзира на њен облик или величину - да буде самоуверена.

Неко ко говори шта жели

Жене се могу осећати непријатно да отворе своје најдубље жеље, али може бити невероватно секси рећи мушкарцу шта желите у кревету. Мушкарци су често нервозни због куповине књига о сексуалном образовању или одласка на радионице због тога што их тамошњи људи или, што је још горе, њихови пријатељи осуђују.

Фото: Депозит

Предигра и задовољство

Понекад жене погрешно мисле да је све до чега нам је стало оргазам и да морају пожурити секс да би нам угодиле – или да проведу године изводећи предигру пред нама, али не допуштају нам да узвратимо услугу. Можда се осећају превише рањивим да би се препустиле и дозволиле нам да истражимо њихово тело. Заправо мушкарци воле да угађају у кревету – задовољство партнерке је битно и веома их узбуђује сазнање да уживају у сексу.

Мажење пре и после секса

Много жена мисли да мушкарци само желе да скоче у кревет и пожуре са сексом, али они заправо воле и мажење. "За многе мушкарце са којима радим, заиста је узбудљиво: додирнути, миловати и држати. Волимо да осетимо вашу мекоћу и нежност и љубавно мажење пре, током и после секса."

Прочитајте још: Моћна поза у којој уживају и мушкарци и жене: Јесте ли чули за ЈАБ-ЈУМ?

Неко ко је отворен за испробавање нових ствари

Много мушкараца воли да покушава нове ствари, а ова потреба за узбуђењем не престаје у спаваћој соби. Такође волимо да мешамо позиције и експериментишемо са секс играчкама. Не желимо само да лежите тамо и чекате да се заврши, желимо да и ви подстичете нове потезе или позиције. Многи мушкарци се плаше да се отворе својим партнеркама о својим правим фантазијама јер се плаше да не буду исмејани или погрешно схваћени.

Комплименти и повратне информације

Лако је заборавити да мушкарци воле да се осећају жељено и секси. Понекад жене могу заборавити да похвале свог мушкарца и натерају га да се осећа добро у вези себе. Често разговарам са мушкарцима који никада нису мислили да су секси или пожељни у својим везама и осећали су се избегаваним или као сметња. Када ваш партнер изгледа секси, реците му. Када уради нешто у кревету што је добро, реците му. То ће помоћи вашој вези у спаваћој соби и ван ње.

Самопоуздање је кључно

Постоји велики притисак на жене да изгледају на одређени начин. Жене се стално упоређују са другим женама и брину о свом целулиту или величини груди. Када се жене не осећају самоуверено, желе да имају секс са угашеним светлима или пригушеним. Али мушкарци не гледају у ваше "спорне" делове - ми их чак и не примећујемо. Само смо одушевљени што те видимо голу и волимо све на теби. Невероватно је секси за жену - без обзира на њен облик или величину - да буде самоуверена.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas