· · Komentari: 0

Kako imati ODLIČAN SEKS sa penisom koji je MANJI OD PROSEČNOG: Moguće je uz OVIH par trikova

Da li je veći bolji? Naravno - ako govorite o sladoledu. U odnosu na veličinu penisa, ne toliko

1650189268_deon-black-bWFG1yIHpH4-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Veličina nema nikakve veze sa veštinom kada je u pitanju seks. Ako želite da napravite više od onoga što imate – šta god to bilo – postoje neke pozicije koje omogućavaju dublju penetraciju od drugih. Pokrićemo to, kao i druge savete koji će vam pomoći da unapredite svoju seksualnu igru u celini.

Položaj čini svu razliku ako tražite dublju penetraciju. Vredi imati na umu da sama vagina sadrži ograničen broj nervnih završetaka, posebno u poređenju sa klitorisom . Dakle, ići duboko ne bi trebalo da bude vaš jedini fokus.

Pročitajte još: ČOKOLADICA PRE NEGO SEKS: Mnogi misle ovako, ali će vas IZNENADITI koja generacija ipak bira akciju u krevetu

Evo nekoliko pozicija koje dovode do dubljeg nivoa zadovoljstva. Tako da svako dobije ponešto, uključujemo pozicije za sve nivoe veština i udobnosti.

Nogu gore

Ova pozicija sklanja noge sa puta za punu penetraciju kontakta dok obema stranama omogućava lak pristup klitorisu za maksimalno zadovoljstvo.

ŠTA MISLITE POD „MALI“?
Na osnovu rezultata najnovijih studija, prosečna dužina penisa je 9,1 cm dok je mlitav i 13,1 cm dok je u erekciji. 

Da bi to uradio, partnerka leži na leđima i prebacuje jednu nogu preko partnerovog ramena. Prodorni partner opkoljava drugu nogu i ulazi u nju.

Stavite jastuk ispod kukova ako je potrebno kako biste pomogli da se vagina podigne radi lakšeg ulaska.

Dogi stil

Dogi stil je izdržao test vremena jer nudi dublju penetraciju uz seksi pogled. Partnerka staje na sve četiri dok partner kleči i ulazi u nju s leđa. Za još dublje ronjenje, osoba u koju se prodire treba da spusti glavu i grudi na krevet dok savija leđa.

Vulva na vrhu

Poznatiji kao „kaubojka“, ova počinje tako što muškarac leži na leđima, dok se žena penje na njega.

Ovo omogućava najdublju penetraciju i partner na vrhu može da obezbedi da penis ostane unutra tokom cele vožnje korišćenjem kukova ili pokreta sa jedne na drugu stranu umesto da se samo kreće gore-dole.

Lice u lice

Pozicija u kojoj se dodiruju svi vaši najtopliji delovi, omogućava ozbiljan seksi kontakt očima i maženje? Da hvala!

Za ovo, muškarac sedi na kraju kreveta ili stolice. Žena ga opkoljava i seda u krilo. Obmotajte ruke jedno oko drugog i uživajte.

Ronilac

Za ovaj napredni potez potrebna je ozbiljna fleksibilnost i tepih ili ćebe na podu.

Za početak, žena leži na leđima i zamahuje nogama gore-nazad preko glave tako da joj stopala budu što bliže podu. Zatim, partner u čučnju  odozgo ulazi u nju.. Ugao stvoren ovom pozicijom pokazuje prednji zid vagine, gde se "slučajno" nalazi G-tačka . Nema na čemu.

BONUS VIDEO:

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.