· · Коментари: 0

Како направити ВРУЋЕ ФОТКЕ да их пошаљете свом дечку? 11 идеја које ће га оборити с ногу

Потребно је много да би веза била глатка, а интимност је једна од њих. Слање секси слика вашем другом партнеру не само да га задиркује, већ га и чини да се заувек заинтересује за вас. Даље, ово ће осигурати да он емоционално остане повезан са вама

1652868196_pjimage---2022-05-18T120300.439.jpg
Фото: Unsplash

Дакле, ако планирате да пошаљете неке несташне слике свом типу и немате појма како да направите добру, ми смо ту да вам помогнемо. Ако сте заиста сигурни и самопоуздани у вези са типом и желите да му пошаљете неке провокативне слике, ево неколико несташних идеја за слике да га оборите с ногу!

1. Покажите своје ноге

Показивање ноге му је један од најбољих начина да га задиркујете. Лезите на леђа, прекрстите ноге и ставите их окренуте на зид. Кликните на слику ваших дугих, витких ногу која му показује вашу секси страну! То ће га одмах запалити. Пошаљите овакве слике свом дечку и онда гледајте како се магија одвија!

2. Покажите свој стомак

Направите слику секси стомака. Стомак може покренути било кога ако је танак. Витке фигуре врло лако привлаче сваког момка. Дакле, ако имате раван стомак, снимите фотографију и пошаљите му је. Не заборавите да покажете свој пупак. То ће га још више излудети.

Прочитајте још: Како имати ОДЛИЧАН СЕКС са пенисом који је МАЊИ ОД ПРОСЕЧНОГ: Могуће је уз ОВИХ пар трикова

3. Носите његову кошуљу

Сликање у његовој кошуљи са неколико отворених дугмади је одлична идеја да га натерате да полуди за вама. Покажите мало деколтеа, јер постоји нешто изузетно секси у девојци која носи превелику кошуљу свог дечка. У водичу о томе како да се сликате да бисте одушевили дечка, ова идеја је на врху!

4. После туширања у пешкиру

Скоро сваки момак сања да се тушира ​​са својом девојком. Па зашто му не испунити сан? Мислим не стварно, само да га задиркујем. Кликните на слику у пешкиру након туширања. Када види ову слику, почеће да замишља како се туширате. 

5. Танка кошуља без грудњака

Једна ствар која га највише задиркује када нешто види, а не може то да види у потпуности. Због тога жели више. Ако желите да он полуди за вама, носите лагану кошуљу без ичега испод. Он то може да осети, чак и кад не може јасно да види. Ако носите мокру кошуљу, то ће ствари подићи и на виши ниво.

6. Покажите свој деколте

Ништа не може бити многоврелије од показивања деколтеа. Мушкарци полуде када виде женски деколте. Те округле ствари налик брдима дефинитивно ће га натерати да полуди.

Прочитајте још: ПОЗА КОЈУ ЖЕНЕ ОБОЖАВАЈУ: Приредите јој "ЛЕЖЕЋЕГ ПОЛИЦАЈЦА" у кревету за најбржи оргазам

7. Снимите слику одозго

Деколте ће га одушевити, али прављење слике одозго иде мало дубље. Направите фотографију одозго да му покажете шта пропушта.

8. Снимак уместо фотке

Уместо секси фотографије, то може бити и кратак снимак, а у томе ће вам помоћи одећа.

Оно што је најважније је да се осећате секси док сте обучени. Направите серију снимака како облачите секси одећу. Алтернативно, можете да се скинете низом снимака како бисте га натерали да полуди за вама. Кључно је да своје емоције преточите у снимак.

Фото: Пиксабеј

9. Покажи му своја гола леђа

Ништа није сексипилније на жени од њених голих леђа. Ваши кукови су једно од најмоћнијих оружја које имате. Меки су и округли и зато их мушкарци воле. Па зашто не покажете та дивно извајана леђа и излудите га!

Прочитајте још: КАКО ПРУЖИТИ НАЈБОЉИ ОРАЛНИ СЕКС? Комплетан водич за мушкарце и жене

10. Пљувачка у пупку

Ова идеја је мало интензивна. Можда мислите да ова идеја може бити врућа. Али верујте ми да ова идеја има потенцијал. Узми мало пљувачке и стави је у пупак. Сада ставите један прст у пупак умочен у пљувачку. А сада направите клик. Ово изгледа прљаво, али то је једна од најтоплијих идеја да га натерате да полуди за вама.

11. Задиркивати доњим вешом

Сви знају да је доње рубље секси и сваки мушкарац барем једном у животу машта о томе. Дакле, ако је тако уобичајено, онда се кладим да ће се и вашем момку допасти. Дакле, узмите телефон и кликните на слику на којој носите доњи веш.

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.