Oglas
Oglas
· · Коментари: 1

КАКО ПРУЖИТИ НАЈБОЉИ ОРАЛНИ СЕКС? Комплетан водич за мушкарце и жене

Суочимо се са тим: невероватно је секси посматрати неког другог како доживљава сексуално задовољство. Када су партнери истински усклађени једни са другима, орални секс може бити пођеднако узбудљив и угодан за давање као и примање

1649236464_pjimage---2022-04-06T110850.908.jpg
Фото: Унспласх
Oglas

Да бисте добили највише уживања у пружању оралног секса другој особи, потребно је бити изузетно присутан током чина. Ако свом партнеру пружате орално задовољство само као средство за постизање циља, онда вероватно нећете толико уживати. Ови савети за орални секс ће вас научити како да имате страствени орални секс који је обострано угодан:

1. Питајте за дозволу.

Прво, увек тражите дозволу. Можда сте расположени да задовољите свог партнера, али прво му то искомуницирајте. Ако ваш партнер није расположен (и да, неки људи не уживају у оралном сексу ), немојте се разочарати. Омогућавање простора у вези било ком партнеру да каже свој став без последица уклања многе непотребне баријере у вези са сексом. 

Прочитајте још: ОЈАЧАЈТЕ БРАК И БЛИСКОСТ: Четири питања која треба да поставите свом супружнику за бољи однос

2. Користите очи.

Пре него што почнете, погледајте партнеров пенис или вагину. Обратите пажњу на његове контуре, величину, боју, чврстоћу, длакавост. Дозволите вашим очима да све ухвате у себе. Да ли вас то тера да се осмехнете и кикоћете? Да ли вас то више узбуђује? Шта год да је ваша реакција, прихватите то. Поштовати делове свог партнера очима, почињете да схватате сложеност овог невероватног дела тела.

3. Користите руке.

Полако и нежно почните да прелазите прстима преко гениталија вашег партнера. Ако је ваш партнер мушкарац, можете покушати да превучете прсте преко осовине, третирајући је као деликатну и драгоцену ствар. Ако је ваш партнер жена, можете почети тако што ћете нежно миловати њене бутине и нежно се померати ка спољашњим уснама. 

4. Користите свој дах.

Промена даха мења начин на који доживљавамо ствари, у свим областима живота, посебно када је у питању секс (традиција тантричког секса одавно постоји с разлогом!). Пре него што почнете да се спуштате на свог партнера, нежно дишите (можда чак и да нежно дувате) на и око његовог пениса или вагине и околног стидног дела. Почните даље и полако се приближавајте. 

Фото: Унспласх

Опет, будите присутни и пажљиви, не само на оно што се дешава вашем партнеру, већ и на оно што се дешава у вама самима.

5. Користите и језик и усне.

Нежно почните да користите уста на њиховом пенису или вагини. Запамтите да се орални секс своди на коришћење и језика и усана. Ако сте вољни да истражите идеју експанзивне природе оралног задовољства, онда зароните у то свим деловима уста!

6. Користите речи!

Кад смо већ код разговора, пређимо на тешку тему комуникације током оралног секса. Људи се често боре да комуницирају о сексу, посебно током секса. Али како ћете другачије знати да ли је ваш партнер задовољан оним што се дешава? 

Морате бити у потпуности задовољни договором који имате у вези са ејакулацијом пре него што почнете да се спуштате на њега

Дакле, на исти начин на који сте првобитно тражили дозволу, сада питајте свог партнера да ли ужива у стварима. Такође можете питати да ли би волели нешто другачије или да ли постоји нека нелагодност. Немојте се плашити да процените задовољство вашег партнера тако што ћете питати, питати, питати.

7. Користите свој мозак...да, свој мозак!

Многи људи би веровали да би орализам био добар, морао би да има неизбежно „велико финале“, али то није тачно. Орални секс се може завршити на много различитих начина. Можете прећи на сношај или ручну стимулацију. 

Можете направити игру од овога и видети колико окрета свако од вас може направити пре него што експлодира или можете једноставно да легнете и мазите се. Будите отвореног ума и запамтите да је секс увек другачији!

8. Будите поштовани.

Ово је један од најважнијих савета које треба имати на уму. Ако је ваш партнер мушкарац морате бити у потпуности задовољни договором који имате у вези са ејакулацијом пре него што почнете да се спуштате на њега. Ако вам је потребно да вас упозоре ако ће ејакулирати да бисте могли да промените своју тактику, реците им то. 

Прочитајте још: ОРГАЗАМ има своје НУС ПОЈАВЕ? Сазнајте да ли сте и ви баксуз!

Ако вам је пријатно да ејакулирају у ваша уста, реците им и то. Поштовање је двосмерна улица, па реците своје потребе: Нико не чита мисли!

9. Не брините о оргазамима.

Овај мит да се свака сексуална активност мора завршити врхунцем често избацује људе из колосека. Очекивања се намештају, а онда када се не испуне, следи разочарење. Људи се могу осећати неадекватно што нису доживели оргазам или се осећају као да то не раде како треба ако њихов партнер није доживео оргазам. Ако уклоните сву гужву око оргазма, створићете окружење које олакшава опуштање и уживање. Понекад је довољно добро само осетити те невероватне сензације без фокусирања на циљ!

10. Забавите се!

Ово важи за све сексуалне активности, али будите креативни. Запалите свеће и поставите романтично окружење у спаваћој соби ако вам то одговара. Укључите тиху (или гласну!) музику ако вас то подиже у расположење. Нема правих одговора. Кључ је да останете у тренутку и дозволите себи да се опустите и добро се проведете. На крају крајева, то је оно што је задовољство.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas