Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СВАЂА

Најсигурнији начин да га ОТЕРАТЕ је да изговорите ових 4 РЕЧЕНИЦА: Друга је ЈЕЗИВА

Ако му говорите да је мамин син и то мислите, па још и споменете бившег дечка - на одличном сте путу да останете сами.

1610706441_Depositphotos_63436873_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Припаднице лепшег пола важе за осетљивије, али заправо су мушкарци ти који се лако увреде или их неке реченице напросто повреде. Због тога стручњаци саветују дамама да буду врло опрезне при употреби појединих флоскула, од којих се они заправо јеже. Неке реченице би једноставно требало избегавати.

Прочитајте још: Психолог Марина саветује: Шта урадити када он каже да му "ТРЕБА ПРОСТОРА"?

Ти си мамин син

Колико год мушкарци били везани за мајку, поштовали њене савете, прихватали сугестије и отворено показивали да је љубав према њој света, ниједан се неће осећати добро ако му партнерка у некој свађи натрља о нос да је мамин син.

Ако стварно мислите да је "мамин син", шта ви тражите са њим?
Буди мушко
Ово је једна од најопаснијих реченица коју можете да изговорите вашем мушкарцу. Разљутиће се ако му је кажете у тренутку када треба да донесе неку одлуку, а делује збуњено и вага. Биће поражен ако сте је употребили у контексту поређења са неким ко је наводно синоним за одлучност. Управо ће га та реченица учинити мањим мушкарцем него што је заправо, па је повуците на време.

Уколико вам смета блискост партнера са женом која га је родила, можда је боље да на време одустанете од те везе, него да га стално стављате у позицију да бира између ње и вас. Тиме га нећете навести да се промени, а ризикујете да изгубите блискост и поверење.

Прочитајте још: Заједнички живот пре брака? Ево шта кажу истраживања!

Мој бивши дечко је говорио...

Шта год да је радио или причао ваш бивши партнер, било то лоше или добро, не би требало да буде предмет ваших разговора, јер ниједан мушкарац то неће прихватити као нешто што је нормално.

Чак и ако није љубоморан нервираће га бивши!

Чак иако није љубоморан, неће му пријати да му се неко из ваше прошлости појављује на "трпези", па ни у негативном контексту. Повуците бившег из емоционалне садашњости.

Прочитајте још: Решите тест и откријте каква сте ЗАВОДНИЦА

Види како је згодна ова девојка

Управо је ова, наизглед безазлена, реченица уништила многе везе, јер ниједан одговор који вам партнер на њу да, неће вас задовољити. Уколико каже да и није нешто, а она личи на вас, осетићете се изневерено. Погодиће вас и ако се сложи са вама, јер то може да пробуди љубомору, преиспитивање његовог укуса и завршни ударац у стилу - "Она је твој тип, а не ја".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas