Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЉУБАВ

Ових ПЕТ ствари морате знати о свом ПАРТНЕРУ пре него што ступите у брак

Пре него што се одлучите да станете на "луди камен", добро размислите о овим стварима

1653235168_drew-coffman-llWjwo200fo-unsplash.jpg
Фото: Унспласх
Oglas

Љубав је диван осећај - нема ничег лепшег када волите и када сте вољени. Љубав зна да нас заслепи, па понекад не желимо да видимо и неке ствари код вољене особе које нам на дуже стазе не одговарају.

Ступање у брак је велика прекретница и одговорност и зато са овом одлуком никако не треба журити. Без обзира колико волели неког, за складан и дуговечан брак потребно је много више. Јако је битно да ли делите исто мишљење око круцијалних ствари које доноси заједнички живот. 

1. Његово мишљење о деци

Можда ви желите децу, али питање да ли исто мишљење има и ваш партнер. Може се десити и обрнуто - да ваш партнер жарко жели децу, док ви сматрате да вам улога родитеља не пристаје. Ово је важна тема о којој морате разговарати са особом са којом планирате брак.

2. Финансијска ситуација

Свађе око новца, нажалост, веома су честе у браку. Да бисте са неким основали породицу на здравим основама, морате проверити колико је та особа одговорна по питању новца. Можда је ваш партнер склон расипању новца или није спреман да се ангажује више како би обезбедио добар живот породици. Ако ви нисте такви, то може бити велики камен спотицања.

Прочитајте још: ТОКСИЧНЕ ВЕЗЕ: Када љубав постаје отров? Постоји један начин како да УОЧИМО да нешто није у реду

3. Како се односи према другима 

О људима можете закључити много према ономе како се понашају према конобарима, блиским пријатељима, породици, странцима и слично. Јако је битно и какве односе одржава са бившим девојкама и на који начин прича о њима. Никако не смете гледати искључиво начин на који се опходи према вама, а игнорисати друге сигнале.

4. Интимност

Под интимношћу не подразумева се само секс, иако је слагање у сексу од изузетне важности за везу и брак. Да ли ваш партнер има потребу за блискошћу и интомношћу као и ви? Одговор на ово питање даће вам важне смернице. Ако је ваш партнер хладан и ретко када вас загрли, пољуби, мази, а ви то баш желите, онда морате да размислите о томе како ћете се слагати у браку.

5. Како се он носи са потешкоћама

Живот носи лепе и оне мање лепе тренутке. Када дођу тешки периоди, сви се на различите начине носимо са њима. Ако ваша вољена особа не зна да се на адекватан и зрео начин носи са потешкоћама, размислите како ће се онда понашати у будућности, која може донети и теже тренутке од оних које познајете сад.

Бонус видео:

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas