Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПАРТНЕРСКИ ОДНОСИ

Ово су три најгора ТИПА МУШКАРАЦА које заобилазите у широком луку

Неки мушкарци једноставни нису добар избор ни за везу, а камоли брак

1651957837_man-gbd0f9ab61_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Брак је свакако један од најозбиљнијих корака у животу сваке особе, али ова институција једноставно није за све људе. Због уласка у брачну луку нертко се снижавају лични критерији, одступа се од дотадашњих уверења и праве бројни компромиси који су до тада били немогући, све као резултат притиска околине да жена има много година и да јој је време за мужа и децу.

Прочитајте још: Да ли је храна за мачке БЕЗБЕДНА ЗА ПСЕ? Све што треба да знате о "крађи" из мачјег џака

Ипак, колико год били жељни брака, ова три типа мушкараца дефинитивно морате заобилазити у широком луку, макар они клечали на коленима и молили вас да се удате за њих.

Прочитајте још: НАЈЗНАМЕНИТИЈЕ СРПКИЊЕ: За многе од њих нисте чули, а дугујемо им велику захвалност

Егоиста

У љубави и браку некад саме себе морамо ставити на друго место. Фрајери који су превише окупирани собом и сами себи су најважнији нису способни ваше потребе некад ставити на прво место због чега не чине добре брачне сапутнике.

Ленчине

Прочитајте још: ТРИК СА ШИБИЦАМА: Убаците их у воду у којој кувате јаја и решите проблем који мучи сваку домаћицу

Супротна крајност радохоличару је ленчина. И ако је тренутно незапослен вашој вези може допринети ако на себе преузме кућне послове, бригу о деци и слично. Која жена жели супруга који само седи на каучу, гледа ТВ и ништа не ради?

Преварант

Мушкарац који превари неког како би дошао до брзе и лаке зараде, па био то и његов зао шеф који је то заслужио, није особа којој можете веровати. Па и ако то никада не би направио вама, никада не знате када бисте ви могли платити због његових дела.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas