· · Komentari: 0
PARTNERSKI ODNOSI

Ovo su tri najgora TIPA MUŠKARACA koje zaobilazite u širokom luku

Neki muškarci jednostavni nisu dobar izbor ni za vezu, a kamoli brak

1651957837_man-gbd0f9ab61_640.jpg
Foto: Pixabay

Brak je svakako jedan od najozbiljnijih koraka u životu svake osobe, ali ova institucija jednostavno nije za sve ljude. Zbog ulaska u bračnu luku nertko se snižavaju lični kriteriji, odstupa se od dotadašnjih uverenja i prave brojni kompromisi koji su do tada bili nemogući, sve kao rezultat pritiska okoline da žena ima mnogo godina i da joj je vreme za muža i decu.

Pročitajte još: Da li je hrana za mačke BEZBEDNA ZA PSE? Sve što treba da znate o "krađi" iz mačjeg džaka

Ipak, koliko god bili željni braka, ova tri tipa muškaraca definitivno morate zaobilaziti u širokom luku, makar oni klečali na kolenima i molili vas da se udate za njih.

Pročitajte još: NAJZNAMENITIJE SRPKINJE: Za mnoge od njih niste čuli, a dugujemo im veliku zahvalnost

Egoista

U ljubavi i braku nekad same sebe moramo staviti na drugo mesto. Frajeri koji su previše okupirani sobom i sami sebi su najvažniji nisu sposobni vaše potrebe nekad staviti na prvo mesto zbog čega ne čine dobre bračne saputnike.

Lenčine

Pročitajte još: TRIK SA ŠIBICAMA: Ubacite ih u vodu u kojoj kuvate jaja i rešite problem koji muči svaku domaćicu

Suprotna krajnost radoholičaru je lenčina. I ako je trenutno nezaposlen vašoj vezi može doprineti ako na sebe preuzme kućne poslove, brigu o deci i slično. Koja žena želi supruga koji samo sedi na kauču, gleda TV i ništa ne radi?

Prevarant

Muškarac koji prevari nekog kako bi došao do brze i lake zarade, pa bio to i njegov zao šef koji je to zaslužio, nije osoba kojoj možete verovati. Pa i ako to nikada ne bi napravio vama, nikada ne znate kada biste vi mogli platiti zbog njegovih dela.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.