Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пет ствари које теба да престанемо да радимо када смо у вези: Негативно утиче на партнера

Колико често сте видели крај неке љубавне везе и пре него што је она практично започела?

1668349118_1668089604_shutterstock_1008258076-red-nails-pair.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Истина је да нико од нас није савршен и да не постоји савршена веза, колико год она изгледала тако на друштвеним мрежама. Сви ми имамо мане на којима је потребно радити, како бисмо били у могућности да имамо са неким стабилну везу.

Престаните да причате о другим мушкарцима

Да ли вама прија када момак с којим се виђате спомиње неку другу девојку? Било да је у питању његова стара познаница, колегиница са посла или нека насумична девојка коју се срео у теретани. Велике су шансе да је ваше самопоуздање на климавим ногама када он помиње неку другу девојку истичући њене врлине. Исто се односи и на момке. Ни они не воле када ви причате о другим момцима.

Прочитајте још: Како да знате када је време да прекинете своју везу? Црвене заставице вредне пажње

Не причајте лоше о другим женама

Имајте на уму да се јаке жене залажу за друге припаднице свог пола, а не покушавају да их учине јадним. Лоше приче о другим женама су из овог разлога знак ваше личне несигурности и ниског самопоштовања. Чак и ако вам нешто заиста смета код друге девојке, требало би то да задржите за себе, а не да на сваком кораку коментаришете. Мушкарци заиста то не воле.

Не извињавајте се константно

Ако сте урадили нешто погрешно, требало би свакако да се за то извините. Међутим, заиста нема потребе да се извињавате за све што се у вашој вези дешава. Ако закасните на састанак, у реду је да кажете извини, али није ваша кривица ако је почела киша и морали сте да промените своје планове то вече. Такође, ако се њему није свидео филм који сте гледали, извињење је бесмислено. Њега би требало да чувате за важне ствари. Мушкарцима досади да слушају реч „извини“ по цео дан.

Не дописујте се са другим људима без потребе док се са дечком

Сасвим је оправдано да одговорите неком на поруку која је важна или да се јавите на телефонски позив од стране неког вама блиског, када сте у друштву свог момка. Међутим, ако цело вече док сте с њим на састанку не скидате очи с екрана свог телефона, то је заиста проблем. Ваш момак ће се у таквој ситуацији заиста осетити запостављено и питаће се шта уопште ради с вама. Запамтите да свој фокус увек задржите на особи са којом сте тренутно, а не на онима који нису присутни.

Прочитајте још: ТЕОРИЈА ЦРВЕНОГ ЛАКА: Жене широм света су опседнуте, и тврде да ЗАГАРАНТОВАНО ДАЈЕ РЕЗУЛТАТЕ! Погледајте о чему је реч (ВИДЕО)

Не спомињите бвишег

Ако постоји нешто што момци не подносе то је спомињање бивших момака. Сви ми имамо своју прошлост и неминовно је да ће се разговор о бившима када тад потегнути. Међутим, једно је одговорити на питање зашто си раскинуло са бившим, а нешто сасвим друго спомињати ту особу константно пред својим садашњим момком.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas