Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пет знакова да он ипак није заинтересован за вас: Мали знакови могу да кажу много

Некада је заиста тешко рећи да ли се допадате мушкарцу или не, и то вас често може натерати да једноставно одустанете

1687506537_ef105f1749877ca3ba0fbb7fda3e17ef9fa1acba.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ако нисте сигурне да ли се допадате мушкарцу или не, покушај да сазнате може бити напоран. Ови знакови би могли да укажу на то да му се не допадате.

1. Никада не започиње разговор први

Ако ви константно започињете разговоре први – било преко порука или уживо – то је дефинитивно знак да му се не допадате. Онај коме се допадате ће причати са вама сваки пут када је у могућности да то учини. Ако се стално доводите у ситуације да ви морате да погурате ваше разговоре или се напрежете, не би ли га натерали да вам одговори, сасвим је сигурно да му се не допадате.

2. Не труди се да прича са вама када се нађете на истом месту

Трчање за симпатијом је честа појава у данашње време – нарочито ако се налазите у истом друштву. Али ако се налазите на истом месту, и он не улаже никакав напор да приђе до вашег стола и зближи се са вама, то може бити знак да му се не допадате. Ако вас види и не ангажује се око вас, заборавите на њега и наставите даље, јер није заинтересован.

3. Разговара са вам као што би са било ким другим

Мушкарци имају посебан начин на који разговарају са девојком која им се допада у потпуно супротном маниру од онога када разговарају са пријатељима. Дакле, ако након неког времена схватите да са вама разговара исто као и са пријатељима, нажалост, не допадате му се. Многе жене ово понашање оправдавају под изговором "Он је само опуштен са мном, а то је знак да му се допадам". Не. Мушкарац коме се свиђате ће се другачије опходити према вама него према пријатељима. Ако то није случај, не допадате му се.

4. Флертује и са другим женама

Мушкарци су изузетно "флертујућа" бића. То значи да су у стању да флертују са скоро сваком девојком – чак и када им се она не допада. Једина разлика је то што никада неће флертовати са неким другим пред вама, јер је свестан да ће му то уништити шансу за везу са вама. Ако флертује са вама, а потом иде наоколо и флертује и са другим девојкама ту пред вама, сасвим је сигурно да му се нимало не допадате. У супротном, неће дозволити да имате јасну слику о његовом "флертујућем" понашању.

5. Покушава да вас избегне на сваки могући начин

Ако је то случај, мора да је схватио да гајите осећања према њему, па покушава да избегне сва места на којима зна да ће имати било какав контакт са вама. Али, зашто мушкарци раде те ствари? Зато што осећања нису обострана и он не жели да вам то саопшти и повреди вас. Он мисли да ћете, уколико вас избегава, схватити о чему се ради, а он неће морати себе да доводи у непријатну ситуацију.

Иако, као што смо раније напоменули, мушкарци повремено знају да буду тешки за читање када је у питању њихово емотивно стање, ових пет знакова ће вам помоћи да створите макар мало јаснију слику о томе да ли сте им привлачни или не.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas