Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ИЗЛАЗИТЕ ПРВИ ПУТ С МУШКАРЦЕМ КОЈИ ВАМ СЕ ДОПАДА? Ових пет знакова не смете да игноришете ако желите да веза потраје

Постоје неки сигнали који се примете већ на почетку забављања, на првим изласцима, па ако намеравате да остварите озбиљну везу, не треба да их игноришете.

1697981362_123.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Британски стручњак за партнерске односе, који је помогао многима да остваре љубавни живот какав су одувек желели рекао је: „Ово никада не треба да игноришете када излазите са новим мушкарцем“.

Рано откривање тајни

Ако вам одмах открива тешке ситуације из живота због којих ћете га жалити, то је лош знак. Џејкоб каже да појединци који су прошли кроз заиста тешка времена врло ретко то деле са онима које су тек упознали. А када поделе ову врсту информација на почетку везе, то раде да би видели како ћете реаговати. „Ако добију реакцију коју желе, мисле да ће вама лако манипулисати“, објашњава он.

Све најбоље о бившима

Други знак се односи на то како мушкарац који вам се допада прича о бившим партнеркама. Лош је знак ако говори само ружне ствари о њима. "Проблематично је ако своју бившу назове лудом, криви је за све лоше у њиховој бвези или браку или превише прича о њиховој вези када се први пут видите", каже он.

Неодлучност

Када је мушкарац неодлучан, ви ћете бити та која планира све састанке и доноси све важне одлуке у вези,  јер он не може ни о чему да одлучи. То ће постати проблематично временом, јер ће вас исцрпити.

Однос са пријатељима

Четврти лош знак је да лоше говори о својим пријатељима. "Он је тај који сам бира да се дружи са тим људима. Ако их говори ружно о њима у 9 од 10 ситуација, и сам је такав", каже стручњак за везе

Растете или се раздвајате

Број пет није нешто што је очигледно, ради се о карактеристикама које не показује. „Ако сте отвореног ума, имате неку амбицију и почели сте да излазите са мушкарцем који не дели те квалитете са вама, онда нећете функционисати добро као пар. Или ћете да растете заједно или да се растанете“, објашњава он.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas