Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Девојка је на дејту наручила 48 острига, а онда је њен потенцијални дечко побегао главом без обзира: "Понудио сам се да те изведем на пиц́е"

Тиктокерка која се на мрежама представља под именом ЕqуанаБ покренула је лавину коментара када је открила шта јој се десило на изласку са дечком у ресторану морске хране где остриге коштају 14,20 евра.

1697374566_shutterstock_210380827.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Наиме, наручивала је тањир за тањиром док је њен партнер наручио само пиће.

- Када је изашао четврти, лудо ме је гледао, није ме било брига. Морала сам. Било је тако добро - рекла је она на снимку.

Међутим, када је изашао четврти тањир, он јој је рекао да иде до тоалета и, како тврди тиктокерка, никада се више није вратио.

- Зашто је рекао да иде у тоалет и више се није вратио? Чекала сам га. Прошло је 10, 20, 30 минута... - рекла је она на снимку.

@еqуанааа #хеброкеyаллендофсторy #фонтаинесоyстерхоусе #оyстерс ♬ оригинал соунд - ЕqуанаБ

На крају је сама платила рачун, који је износио око 175 евра, и послала поруку партнеру. Написала му је како је лудо бежати због рачуна.

- Понудио сам се да те изведем на пиц́е, а ти си наручила сву ту храну. Могу да ти вратим новац за пиц́е - одговорио је.

Њени пратиоци су у коментарима написали да с једне стране разумеју њену наруџбу јер остриге изгледају веома укусно, али с други мисле да је претерала.

"Не знам шта је горе, 48 острига како једе или лудо љуштење“, "Буквално је рекао да ли можемо да се нађемо на пиц́е, а онда си појела пола океана“, "Једва сам те слушао како шушкаш, па сад могу да замислим како је то заиста било лоше за гледати“, "Побегао бих и рачун би ми био најмања брига“, неки су од коментара.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas