Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПЛАНИРАТЕ ПРОСИДБУ 31.ДЕЦЕМБРА? Ево како да то учините креативно, и одушевите своје изабранице!

Мушкарци, хватајте белешке

1672332223_shutterstock_1063224998-veridba-na-plazi.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Вечито питање које мучи мушкарце, када се коначно одлуче на овај корак, јесте како запросити девојку на најбољи и најоригиналнији начин. Неки се одлуче за посебну дестинацију, док други укључе читаву екипу људи у реализацију плана. Постоје и они, који сматрају да је просидба приватна ствар, која треба да остане у оквиру срећног пара. Наравно, многе просидбе се дешавају у јавности: у ресторанима, на прославама, а неретко и сам улазак у
нову годину послужи као пригодан тренутак да се постави ово значајно питање.

Ако немате инспирацију, ево пар идеја како да тај тренутак начините још више посебним:

Прочитајте још: Заблистајте на ДОЧЕКУ НОВЕ ГОДИНЕ: Овај једноставан трик учиниће ваше усне већим

1. Посебна локација

Најједноставније је да одведете своју изабраницу до неког прелепог видиковца, и сачекате залазак сунца. Оно што би овај догађај подигло на емотивној скали за још једну степеницу више, је да своју драгу одведете на место које је од посебног значаја за њу, или за вашу везу. Такође ако планирате путовање, пронађите идеалну пешчану плажу, планину или неку знаменитост, захваљујући чему ће тај тренутак остати у прелепом сећању. 

2. Храна или пиће

Добро је познат начин сакривања прстена у парчету торте или у чаши шампањца. Вештији успеју да сместе питање на папирићу унутар колачића среће. Уколико желите да се овај свечани чин догоди у вашем дому, можете својој драгој спремити вечеру, са упаљеним свећама и латицама ружа, које ће је довести до кутијице са прстеном.

Фото: Схуттерстоцк

3. "Погледај доле"

Може бити романтично да одвете своју девојку на неки високи торањ, или зграду, да би сте уз пиће уживали у погледу. Када девојка буде погледала доле, биће јој јасно шта следи. Можете исписати питање цвећем, поруком у снегу, или балонима који лете.

Фото: Схуттерстоцк

4. На пикнику, у природи

Љубитељи природе могу да организују леп пикник са својом партнерком. Шампањац и јагоде у прелепом цветном пољу ће осигурати романтичну атмосферу. Све што ће овај пикник учинити посебним, сте ви који ћете клекнути на једно колено док држите прстен у руци.

Прочитајте још: ВЕЛИКА ОЧЕКИВАЊА: Шта је од тога на нама, а шта на партнеру? Како градити везу на здравим темељима, објашњава нам стручњак!

Фото: Схуттерстоцк

5. Стикер поруке

Можете од овог догађаја направити читаву причу, па по кући полепити поруке, које ће вашу драгу од тренутка буђења наводити на другу локацију, где ћете јој рецимо оставити колач у облику срца у фрижидеру. Затим, на фрижидеру написати ''погледај на полицу'', где ће се налазити кључић од веће кутије, у којој ће се налазити мања. Можете додати екстра поруку на кутији са прстеном на којој ће писати ''Окрени се '', а ви ћете се налазити иза ње са питањем.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas