Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Поруке које одају да је мушкарац заљубљен у вас: Обратите пажњу на мале детаље

Када нам се неко допада, показаћемо то на више начина - неко говором тела, некога ће очи одати, а неко ће отворено рећи шта осећа.

1701691756_shutterstock_446490454.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

И жене и мушкарци имају своје начине откривања заљубљености, а као што знамо, мушкарци нису увек вешти у исказивању осећања. Зато ће њихове поруке открити све о чему ћуте.

Постоји неколико граза које користе када комуницирају са женом у којој виде више од пријатеља.

1. "Ово ме подсетило на тебе"

Мушкарац неће увек рећи оно што мисли, јер се понекад боји да буде директан како би поштедео своја осећања да не буде повређен. Рећи ће да га је нешто подсетило на вас, а то вам аутоматски може открити да размишља о вама, само вам то говори индиректним путем.

2. "Могу да ти помогнем у томе"

Мушкарци воле када жени могу помоћи. Желе да се осећају кориснима. Ако вам нуде помоћ у нечему, онда им је заиста стало до вас.

Мушкарци раде ствари само за жене до којих им је истински стало или понекад за "крајњи циљ".

3. "Изгледаш сјајно"

Ако вам каже да изгледате сјајно, престаните претерано да анализирате и нагађате шта он заправо мисли. Он стварно мисли да изгледате сјајно и жели да то знате.

4. "Причао сам с мамом..."

Ако наведе име маме и каже ти шта је разговарао с њом, он је или твој најбољи пријатељ или му се свиђаш. Мушкарци обично такве ствари не деле с било ким, а и ретко говоре о члановима породице. Ако је отворен за разговор о члановима породице, онда имате његово поверење.

5. "Узнемирен сам/забринут"

Ако мушкарац добровољно признаје да осећа неку емоцију која није срећна, довољно је заљубљен у вас да вам покаже рањивост коју обично не открива.

6. "Где си? Шта радиш?"

Поставља вам питања о томе шта радите или где сте? Свиђате му се! Све док то не ради константно - не прогања вас.

7. "Тако си секси"

Ако вам мушкарац то говори, онда знајте да је то истина. Немојте одмах да помишљате како је то рекао стотину других жена пре вас.

8. "Приметио сам да..."

Ако вам каже да је приметио када нешто радите, онда морате знати да вас посматра и прати оно што имате навику да радите. Он обраћа озбиљну пажњу на то ко сте као особа.

9. "Недостајеш ми"

Недостајеш му? Мушкарци ће ретко то рећи ако им заиста не недостајете. Ако вам говори да му недостајете чак и ако сте у тој новој неизвесној фази, сигурно сте угрејали његово срце.

10. "Бићу ту за тебе"

Ако вам каже да ће бити ту за вас, за шта год вам треба, или да ће разговарати с вама кад год, онда он заиста жели бити део вашег живота и неће вас тако лако пустити.

11. Зове те именом кућног љубимца

Ако вас назове било којим другим надимком осим вашег презимена, одлучио је да вас мора учинити својом, пише Yоур Танго.

БОНУС ВИДЕО

                                    Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas