Oglas
· · Komentari: 0

Poruke koje odaju da je muškarac zaljubljen u vas: Obratite pažnju na male detalje

Kada nam se neko dopada, pokazaćemo to na više načina - neko govorom tela, nekoga će oči odati, a neko će otvoreno reći šta oseća.

1701691756_shutterstock_446490454.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

I žene i muškarci imaju svoje načine otkrivanja zaljubljenosti, a kao što znamo, muškarci nisu uvek vešti u iskazivanju osećanja. Zato će njihove poruke otkriti sve o čemu ćute.

Postoji nekoliko graza koje koriste kada komuniciraju sa ženom u kojoj vide više od prijatelja.

1. "Ovo me podsetilo na tebe"

Muškarac neće uvek reći ono što misli, jer se ponekad boji da bude direktan kako bi poštedeo svoja osećanja da ne bude povređen. Reći će da ga je nešto podsetilo na vas, a to vam automatski može otkriti da razmišlja o vama, samo vam to govori indirektnim putem.

2. "Mogu da ti pomognem u tome"

Muškarci vole kada ženi mogu pomoći. Žele da se osećaju korisnima. Ako vam nude pomoć u nečemu, onda im je zaista stalo do vas.

Muškarci rade stvari samo za žene do kojih im je istinski stalo ili ponekad za "krajnji cilj".

3. "Izgledaš sjajno"

Ako vam kaže da izgledate sjajno, prestanite preterano da analizirate i nagađate šta on zapravo misli. On stvarno misli da izgledate sjajno i želi da to znate.

4. "Pričao sam s mamom..."

Ako navede ime mame i kaže ti šta je razgovarao s njom, on je ili tvoj najbolji prijatelj ili mu se sviđaš. Muškarci obično takve stvari ne dele s bilo kim, a i retko govore o članovima porodice. Ako je otvoren za razgovor o članovima porodice, onda imate njegovo poverenje.

5. "Uznemiren sam/zabrinut"

Ako muškarac dobrovoljno priznaje da oseća neku emociju koja nije srećna, dovoljno je zaljubljen u vas da vam pokaže ranjivost koju obično ne otkriva.

6. "Gde si? Šta radiš?"

Postavlja vam pitanja o tome šta radite ili gde ste? Sviđate mu se! Sve dok to ne radi konstantno - ne proganja vas.

7. "Tako si seksi"

Ako vam muškarac to govori, onda znajte da je to istina. Nemojte odmah da pomišljate kako je to rekao stotinu drugih žena pre vas.

8. "Primetio sam da..."

Ako vam kaže da je primetio kada nešto radite, onda morate znati da vas posmatra i prati ono što imate naviku da radite. On obraća ozbiljnu pažnju na to ko ste kao osoba.

9. "Nedostaješ mi"

Nedostaješ mu? Muškarci će retko to reći ako im zaista ne nedostajete. Ako vam govori da mu nedostajete čak i ako ste u toj novoj neizvesnoj fazi, sigurno ste ugrejali njegovo srce.

10. "Biću tu za tebe"

Ako vam kaže da će biti tu za vas, za šta god vam treba, ili da će razgovarati s vama kad god, onda on zaista želi biti deo vašeg života i neće vas tako lako pustiti.

11. Zove te imenom kućnog ljubimca

Ako vas nazove bilo kojim drugim nadimkom osim vašeg prezimena, odlučio je da vas mora učiniti svojom, piše Your Tango.

BONUS VIDEO

                                    Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas