Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СЕДАМ ЗНАКОВА ДА ВАС ПАРТНЕР ВОЛИ: Обратите пажњу на једну ствар коју говори

Према стручњацима ових седам знакова показују да вас партнер заиста воли.

1706357919_shutterstock_1384190129.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Љубав је сложена емоција и често се питамо да ли је обострана. Сви се питамо: "Да ли ће ме мој партнер увек волети?"  Психологија нам пружа одговор на то питање јер помаже да разумемо људско понашање, укључујући знакове који указују на трајну љубав партнера. 

1. Увек је ту за вас

Љубав се не односи само на добра времена већ на то да будемо са неким и када је лоше. Психологија говори да је један од најзначајнијих знакова трајне љубави стално присуство партнера, да је ту за вас током успона и падова, показујући подршку и разумевање. 

2. Цени вашу перспективу сагледавања ствари

Још један знак да ће вас партнер увек волети је када цени ваше мишљење, чак и када се не слаже са вама. На пример ако партнер жели да отпутујете на егзотичну дестинацију, а ви желите да одете у хладније крајеве, битно је да међусобно саслушате идеје и аргументе, да их уважите и да нађете компромис, што би у овом случају био нека приморска дестинација са оближњим планинама.Ово међусобно поштовање и уважавање потреба једно другога је снажан показатељ трајне љубави. 

3. Говори вашим језиком љубави

Свако има примарни језик љубави који му највише одговара. Ако се ваш партнер стално труди да говори вашим језиком љубави,  било да је то провођење квалитетног времена са вама, давање поклона или изражавање љубави речима или додиром, то је сигуран знак да ће вас увек волети, поручују са сајта Хацк Спирит. 

4. Верује вам

Поверење је основа сваке дуготрајне везе. То је основа на којој љубав расте и напредује.  Ако вам партнер верује то значи да поштује ваше расуђивање, способности, поступке и одлуке.  Поверење подразумева да прихватите рањивост, тајне и страхове. То значи да се партнер осећа слободно да заиста оно што јесте испред вас. 

5. Он је ваша највећа подршка

Када сте заљубљени, успехе партнера доживљавате као своје. Осећате неизмеран осећај поноса и радости када нешто постигне, и увек сте ту да прославите са њим. Ако је ваш партнер увек поред вас, бодри вас и подстиче вас да јурите своје снове, то је прелеп знак његове љубави према вама. Он верује у вас и жели вам најбоље. И спреман је да вас подржи на сваком кораку док тежите ка својим циљевима.

6. Даје вам простор када осетите потребу да будете сами

Ради се о разумевању да је свакоме потребан сопствени простор и време, чак и у најинтимнијим односима. То подразумева да партнер осети вашу потребу да се осамите и да то не схвата лично. Ово поштовање личног простора и граница је знак дубоке, трајне љубави. То показује да ваш партнер цени вашу индивидуалност и поштује ваше потребе, чак и када можда жуди за вашим друштвом.

7. Извини се кад погреши

Нико није савршен и сви правимо грешке. Али оно што је најважније је како се носимо са тим. Ако се ваш партнер брзо извини када погреши, то је снажан знак његове љубави према вама. То показује да цене вашу везу више од свог ега.Не плаши се да призна грешке и да ради на бољој верзији себе. Ова спремност да расте и мења се на боље је кључна компонента трајне љубави.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas